Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi vei primi laude de la toata lumea si te vei intreba daca nu cumva esti din alt film. Relaxeaza-te si bucura-te de moment, le meriti!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Bula balbait ajunge ofiter in marina ! Si comandantul vasului pentru a vedea de ce este in stare il pune sa stea de veghe! Noaptea pe la 2 Bula vede un incendiu la bordul vasului ! Rererepedede bbbbaa fofofoc sasasaririti in apa ! Cum aude asta tot echipajul sare in apa ! Bula ajunge erou , fiindca ia salvat pe cei de la bord ! Atunci capitanul vasului il recomanda pe Bula unui vas de croaziera ! Capitanul vasului ii intruseieste pe cei din echipaj ca la auzul strigatului lui Bula ( Rerere..) sa sara cu totii in apa ! Zis shi facut ! Bula tot de veghe pe la 9 seara incepe sa strige Rerere... si atunci tot echipajul sare in apa , dar la care Bula: rerechini BAH !!!!!!!

› vrei mai mult

Cultura generala

Pe tarmurile Marii Mediterane creste un arbore - busola - pinul de Alepo. Are inaltimea de 10-15 m. Trunchiul pinului este intotdeauna inclinat spre sud. Dupa acest semn poti determina punctele cardinale.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Calendarul simularii evaluarii nationale pentru elevii clasei a VIII-a in anul scolar 2015 - 2016

18 Ianuarie 2016


Simularea evaluarii nationale pentru elevii clasei a VIII-a din anul scolar 2015-201622 februarie 2016 Simulare – Limba si literatura romana – proba scrisa

23 februarie 2016 Simulare – Matematica – proba scrisa

24 februarie 2016 Simulare – Limba si literatura materna – proba scrisa

4 martie 2016 Afisarea rezultatelorCauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate