Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Complexul industrial din Cubatao (Brazilia) este cunoscut ca Veala Mortii, deoarece poluarea a distrus copacii si plantele din imprejurimi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cersetorul catre somer:
-Da-mi o mie de lei!
-Nu-mi ajunge ajutorul de somaj.
-Rusine sa-ti fie! Ar trebui sa muncesti!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bacalaureatul de toamna, supravegheat video in Capitala

05 August 2008
Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a hotarat ca a doua sesiune a examenului de bacalureat, programata intre 18 august-1 septembrie, sa se desfasoare sub stricta supraveghere a camerelor de luat vederi.

La nivelul Capitalei, vor functiona 20 de centre de examen, majoritatea fiind dotate cu sisteme de supraveghere video, anunta Gandul.

"Am vrut sa alegem doar centre care au montate camere video, dar nu s-a putut, pentru ca unele unitati de invatamant fie au intrat in reparatii, fie sunt incluse in programul BEI", a declarat seful ISMB.

Totodata, absolventii de liceu vor fi obligati sa predea toate obiectele personale, inainte de intrarea in clasa, entru a fi sigiliate in saci, inscriptionati cu numele fiecaruia.

Lucrarile candidatilor vor fi corectate in sase centre de evaluare. La bacalaureatul de toamna au dreptul sa participe toti elevii care au promovat ultima clasa de liceu, din invatamantul de zi, seral sau cu frecventa redusa.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri