Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Ar fi bine sa mai citesti o carte, chiar asa, cum se numeste ultima carte citita de tine? Nu strica sa faci putin exercitiu de citit. Macar cand vremea e mohorata sa mai citim si noi.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Modul corect de a scrie numele supereroului este de fapt Spider-Man, creatorii sai i-au pus cratima pentru a evita confuzia cu Superman.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un iepuras vine la aprozar
- protocale aveti?
- nu se zice protocale ci portocale si nu nu avem
a doua zi se intoarce la aprozar
- protocale aveti?
- ti-am zis ca se zice portocale nu protocale si nu nu avem iar daca mai vii odata sa ceri acelasi lucru iti bat urechile-n cui
a treia zi vine inapoi
- cuie-aveti?
- nu
- ciocan aveti?
- nu
- dar protocale?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bacalaureat 2005 - Examen cu teste clasice

03 Septembrie 2004
Liceenii care au intrat acum in clasa a XII-a vor intra in vacanta de vara la 17 iunie 2005, iar examenul national de Bacalaureat va incepe pentru ei la 27-28 iunie cu proba la limba si literatura romana, oral.
In rest, Bacalaureatul se va sustine la fel ca si anul acesta. Candidatii care nu au promovat examenul de Bacalaureat in sesiunile anului 2004 pot solicita recunoasterea unora din probele orale, scrise sau practice promovate. Solicitarea de recunoastere a probelor promovate se face in momentul inscrierii pentru una din sesiunile anului 2005. In situatii exceptionale, pentru elevii imobilizati la pat, temporar sau definitiv, pentru cei scolarizati la domiciliu, comisiile judetene de Bacalaureat pot organiza sustinerea probelor la locul imobilizarii, simultan cu toti candidatii.

TESTE. Examenul national de Bacalaureat consta in sustinerea a doua, respectiv, a trei probe comune si a trei probe diferentiate, in functie de filiera si profil. Probele comune sunt limba si literatura romana – scris si oral, una din limbile moderne de circulatie internationala studiate in liceu – oral, limba materna – scris si oral, pentru elevii care au urmat studiile liceale intr-o limba a minoritatilor nationale. (Eugenia Mihalcea)


PROBE
istorie sau geografie (pentru filiera teoretica, profil umanist si pentru filiera vocationala, cu exceptia profilului militar, specializarea matematica-informatica);
matematica (pentru filiera teoretica, profilul real, pentru filiera tehnologica si pentru filiera vocationala, profilul militar, specializarea matematica-informatica);
o proba la alegere din aria curriculara, corespunzatoare specializarii;
o proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri