Cultura generala

Pisicile domestice torc de aproximativ 26 ori/secunda. Aceeasi frecventa ca a unui motor diesel. Pisica aude frecvente de 65 kHZ in timp ce oamenii doar 20 KHZ. Simtul lor olfactiv este de 14 ori mai dezvoltat decat la om.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Azi ultima repartizare in licee

23 Iulie 2007
Absolventii claselor a VIII-a care nu au fost repartizati prima data la licee sau la scolile de arte si meserii ori cei care nu au promovat Testele Nationale vor participa astazi la o noua repartizare computerizata, care va fi organizata de Ministerul Educatiei potrivit calendarului admiterii. Candidatii au putut completa fisele de optiuni in perioada 16-20 iulie.

Potrivit datelor ministerului, la prima repartizare computerizata, care a avut loc pe 12 iulie, din cei 138.865 elevi care au depus optiuni, nu au fost repartizati 1.539 elevi, respectiv 1,11 la suta din total, deoarece au completat prea putine optiuni in fisa de admitere.

Totodata, la Testele Nationale nu au promovat 36.506 candidati, iar la aceasta repartizare computerizata pot participa si elevii care au avut corigente. In urma repartizarii anterioare, la licee au mai ramas neocupate 5.494 de locuri si la scolile de arte si meserii 76.806 de locuri.

Sursa: edu.ro

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate