Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales cu prietenii. Capacitatea de comunicare este excelenta si te va ajuta sa legi cu usurinta noi prietenii. Totusi, e bine sa nu iei decizii importante de unul singur.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Unui pacient, care astepta dupa un transplant de cord, i se ofera, de catre doctor, urmatoarele alternative:
- Avem trei posibilitati. Trebuie sa va hotarati pentru una:
- Una este inima unui atlet tanar si sanatos, care a murit intr-un accident de masina.
- A doua este a unui om de afaceri, care nu a baut si fumat niciodata in viata si care a murit intr-un accident cu avionul sau privat.
- A treia, a unui avocat, care a murit dupa ce a practicat 30 de ani.
- O iau pe cea a avocatului, zice pacientul...
Dupa reusita transplantului, doctorul isi intreaba pacientul de ce s-a hotarat in acest fel.
- Foarte simplu, zice acesta, am luat inima care nu a fost deloc folosita...

› vrei mai mult

Cultura generala

Caracatita are pupila dreptunghiulara.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Azi ultima repartizare in licee

23 Iulie 2007
Absolventii claselor a VIII-a care nu au fost repartizati prima data la licee sau la scolile de arte si meserii ori cei care nu au promovat Testele Nationale vor participa astazi la o noua repartizare computerizata, care va fi organizata de Ministerul Educatiei potrivit calendarului admiterii. Candidatii au putut completa fisele de optiuni in perioada 16-20 iulie.

Potrivit datelor ministerului, la prima repartizare computerizata, care a avut loc pe 12 iulie, din cei 138.865 elevi care au depus optiuni, nu au fost repartizati 1.539 elevi, respectiv 1,11 la suta din total, deoarece au completat prea putine optiuni in fisa de admitere.

Totodata, la Testele Nationale nu au promovat 36.506 candidati, iar la aceasta repartizare computerizata pot participa si elevii care au avut corigente. In urma repartizarii anterioare, la licee au mai ramas neocupate 5.494 de locuri si la scolile de arte si meserii 76.806 de locuri.

Sursa: edu.ro

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate