Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi e o zi ciudata pentru tine. De dimineata iti doresti sa nu te deranjeze nimeni, iar pe seara iti vei dori sa scapi de plictiseala.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Coloniile de furnici se razboiesc intre ele. Furnicile ratacite pe domeniul altei colonii pot fi in pericol.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doua vaci stateau pe un gard si chiar atunci trecea un crocodil :))
acesta spune ``buna-ziua, doamnelor``
iar vaca ``: mata ii vaca``

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Atenþie mare la completarea fiºelor de înscriere

25 Iunie 2004
Elevii care se înscriu la liceu trebuie să fie foarte atenți atunci cînd completează fișele de înscriere. Ministerul educației recomandă ca alături de elevi să se afle atât părinții cât și diriginții absolvenților claselor a 8-a, pentru ca fișele să fie completate corect.



În primul rând elevul, împreună cu dirigintele și părinții, trebuie să verifice corectitudinea datelor personale înscrise pe fișă: numele, media claselor V-VIII și notele la testele naționale. Eventualele erori trebuie semnalate imediat conducerii școlii si remediate. Pe fișa, care trebuie depusă până cel târziu în data de 3 iulie, se completează apoi opțiunile, în ordinea intereselor, preferințelor si aptitudinilor elevilor.



După introducerea fișelor în baza de date națională, corectitudinea datelor de pe fișa aflată în sistem trebuie verificată de fiecare elev la școala de proveniență, prin compararea fișei originale cu fișa de control tipărită de aplicație.



Deoarece nivelul mediilor de admitere este sensibil mai mare anul acesta față de 2003, este recomandabil ca elevii să completeze cât mai multe opțiuni.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri