Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Atmosfera din grupul de prieteni pare incinsa, esti debusolat/a, pentru ca nu stii cum sa procedezi. Poate ca ar trebui sa luati o pauza.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Citate celebre: Albert Einstein - Lumea nu va fi distrusa de cei ce fac rau, ci de aceia care doar ii privesc si refuza sa intervina.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea electricitatii:sa gadili un bec si sa rada aia de la 'RENEL':))

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Încep înscrierile pentru a doua etapã a repartizãrii computerizate

12 Iulie 2004
Elevii care au susținut testele naționale, dar nu au reușit să ocupe nici unul dintre locurile din licee repartizate prin intermediul calculatorului, mai au o șansă. Începând de astăzi, ei pot completa alte fișe de înscriere, numai că de această dată lista cu opțiuni este mai restrânsă.În întreaga țară, mai sunt disponibile aproape o sută de mii de locuri, majoritatea în liceele pe care elevii le-au ocolit la prima repartizare. O a doua categorie o reprezintă locurile din școlile de arte și meserii. În județul Iași, au rămas cele mai multe locuri nerepartizate, peste 5.300. La polul opus se află județul Giurgiu, cu numai 525 de locuri disponibile. A doua etapă a repartizării computerizate are loc pe 18 iulie. Cei care nici de această dată nu vor avea noroc trebuie să mai aștepte un an, până la repartizarea din anul școlar viitor.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri