Cultura generala

Daca forma lunii este de secera (in forma literei C) - luna este in descrestere, iar cand este in forma convexa (in forma literei D) - luna este in crestere. Litera descrie exact invers faza lunii - D - in Crestere, C - in Descrestere.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

1 elev din 4 nu a promovat teza unica la limba romana

20 Mai 2008
Un sfert dintre elevii din Bucuresti care au dat teza cu subiect unic la limba si literatura romana in acest semestru nu a obtinut note de trecere, conform datelor Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, informeaza NewsIn.

Dintre elevii promovati, la clasa a VII-a, 37,1 la suta au luat note peste 8. Elevii claselor a VIII-a au primit note mai mari de 8 in procent de 44,1 la suta.

Nota maxima s-a acordat mai greu. Numai 351 elevi dintre cei 9.727 promovati au primit nota 10 la clasa a VII-a, iar la clasa a VIII-a, au luat 10 doar 589 elevi dintre cei 9.836 de elevi promovati.

La teza au absentat 805 elevi din clasa a VII-a si 662 elevi din clasa a VIII-a.

Se pare ca niciun elev nu a copiat, dupa cum arata lista sanctionarilor.

La prima proba din cadrul tezelor cu subiect unic, cea de istorie/geografie, aproximativ 4 elevi din 10 au luat nota maxima si peste 95 la suta au promovat.

Rezultatele nu cuprind si notele de dupa rezolvarea contestatiilor. Acestea sunt asteptate pe data de 29 mai.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate