Demi Lovato

Demi Lovato


Demi Lovato vrea sa colaboreze cu Eminem

10 ianuarie 2012, 11:21

Demi Lovato vrea sa colaboreze cu Eminem

Demi Lovato si-a propus sa colaboreze cu alt artist de calibru din zona hip-hop. Dupa ce a inregistrat alaturi de Timbaland si Missy Elliott pentru cel de-al treilea sau album, "Unbroken", starul Disney viseaza la un duet cu Eminem, rapperul ei preferat.

"Sper sa pot lucra cu Eminem", a declarat recent cantareata intr-un interviu. "Este rapperul meu preferat, asa ca orice cu el ar fi minunat", a mai spus Demi Lovato.

Demi Lovato urmeaza sa cante in cadrul celei de-a 38-a editii a galei People''s Choice Awards. Ceremonia va avea loc la Nokia Theatre din Los Angeles si va fi transmisa live de postul american de televiziune CBS.

Citeste mai mult despre "Demi Lovato vrea sa colaboreze cu Eminem" pe bestmusic.ro.

Citeste versuri Demi Lovato pe bestmusic.ro.

Inapoi la stiri cu Demi Lovato
Super_Rock
Super_Rock
22 iulie 2012, 16:58

Si in legatura cu faptul ca s-a drogat sau nu...? Serios? E viata ei personala si nu cred ca noi,care nici macar nu cunoastem putem sa o judecam.Daca ar fi adevarat...ii stim noi motivele? Nu! Nu sunt o fana si in general nu imi aleg artistii pe care ii ascult dupa vietile lor personale.Nu ma intereseaza. Importanta este muzica pe care o fac pentru fani si talentul lor. Pentru asta ii ascultam,corect?

Super_Rock
Super_Rock
22 iulie 2012, 16:55

Eminem este si rapperul meu preferat :)

Izabela_Butnariu
Izabela_Butnariu
9 martie 2012, 14:45

ce thare...imi place eminem:X

Matei-alexandra
Matei-alexandra
14 ianuarie 2012, 13:52

mi-ar place ca demi sa cante cu eminem.ar fi o combinatie super.cred ca melodiilesunt mai tari cu un rapper.amandoi canta bn.

cata_pisi_lola
cata_pisi_lola
13 ianuarie 2012, 10:09

iuky_iuky...demi nu sa drogat kat sa drogat si miley...na la toti ne plake sa incerkam lucruri noi si poate asta au vrut si ele sa faca

antonia7
antonia7
11 ianuarie 2012, 10:27

super tare ar fi cool sa lucreze cu Eminem si nici una dintre voi nu aveti dreptate demi lovato NU SE DROGHEAZA!!!!!!!!!!!!!!!! mailey poate aveti dreptate sin legatura cu fatul ca se drogheaza dar de ce sa o utim doar dintr-un defect al ei ??????????????papapa

MARICA_CRISTY
MARICA_CRISTY
11 ianuarie 2012, 09:48

mijto

iuky_iuky
iuky_iuky
10 ianuarie 2012, 20:51

cata_pisi_lola am inteles ca esti fan,dar nu vad dc nu crezi ca s-a drogat deoarece asta s-a spus peste tot mrg ca nici ce se publica nu este adevarat tot timpul...dar nu e vorba despre asta acm,foarte bine ca vrea sa colaboreze si cu eminem ca sa fie mult mai cunoscuta decat este acm!!!

angel_blossom
angel_blossom
10 ianuarie 2012, 16:13

Asa...si? sa colaboreze ce ma intereseaza ce fac vedetele....peste 2 ani o sa zica: " SOC!!Demi Lovato nu si-a mai luat hartie igienica de o saptamana"sau" Selena Gomez A invatat sa faca la olita de la 6 luni!WoW!!!" mi se face raaaaau

stefanya
stefanya
10 ianuarie 2012, 15:19

Bravo ei!sunt mandra de tine