Demi Lovato

Demi Lovato


Demi Lovato vrea sa colaboreze cu Eminem

10 ianuarie 2012, 11:21

Demi Lovato vrea sa colaboreze cu Eminem

Demi Lovato si-a propus sa colaboreze cu alt artist de calibru din zona hip-hop. Dupa ce a inregistrat alaturi de Timbaland si Missy Elliott pentru cel de-al treilea sau album, "Unbroken", starul Disney viseaza la un duet cu Eminem, rapperul ei preferat.

"Sper sa pot lucra cu Eminem", a declarat recent cantareata intr-un interviu. "Este rapperul meu preferat, asa ca orice cu el ar fi minunat", a mai spus Demi Lovato.

Demi Lovato urmeaza sa cante in cadrul celei de-a 38-a editii a galei People''s Choice Awards. Ceremonia va avea loc la Nokia Theatre din Los Angeles si va fi transmisa live de postul american de televiziune CBS.

Citeste mai mult despre "Demi Lovato vrea sa colaboreze cu Eminem" pe bestmusic.ro.

Citeste versuri Demi Lovato pe bestmusic.ro.

Inapoi la stiri cu Demi Lovato
cata_pisi_lola
cata_pisi_lola
10 ianuarie 2012, 15:10

In primul ran Demi s-a drogat sau mai stiu eo ce a fakt [eu nu cred ka sa drogat] deoarece ea a fost internata intro cladire deoarece sa simtit rau si nu are kum sa se drogheze si eu sunt unul din fanii ei si sunt mandra de ce face si foarte bine ka vrea sa colaboreze cu Eminem asa ajunge mai departe

ALONDRA
ALONDRA
10 ianuarie 2012, 14:45

scuze PINKYPUFF dar nu ai deloc dreptate.demi nu se drogeaza si da multi o plac daca nu-ti place tie nu inseamna ca nici noua nu ne place. si ar fii o idee ok sa colaboreze cu eminem chiar daca ea canta alt gen de muzica macar sa incerce.si nu e frumos sa o jignesti...

PinkyPuff
PinkyPuff
10 ianuarie 2012, 14:27

doamne fereste! chiar asa e...pai cine ar fi nebun sa colaboreze cu idioata asta drogata...doamne, unii chiar o plac pe fata asta?!sau pe selena si miley?!voi ati vazut filamrea aia in care se droga miley? e o depravata si ea si "prietenele ei cele mai bune"...hm, viseaza si ea,ca doar eminen nu colaboreaza cu orice "fenomen"..:))

silviubossyo
silviubossyo
10 ianuarie 2012, 13:11

Dhoamne fereste sa colaboreze cu eminem

LEYA87
LEYA87
10 ianuarie 2012, 12:17

bravo ei! ar fi chiar tare sa lucreze cu Eminem