Demi Lovato

Demi Lovato


Biografie Demi Lovato

Nume real: Demetria Devonne "Demi" Lovato
Data nasterii: 20 august 1992
Locul nasterii: Dallas, Texas, SUA
Zodie: Leu

Cantareata si actrita americana Demi Lovato, nascuta in Dallas, Texas, este una dintre cele mai populare vedete Disney. Demi are doua surori, dintre care una (Dallas Lovato) este, la fel ca si Demi, cantareata pop. La varsta de 7 ani incepe sa ia lectii de pian, iar ca actrita debuteaza cu rolul Angelei din "Barney & Friends". A terminat liceul cu un an mai devreme (mai 2009) luand lectii acasa. A decis sa renunte la scoala publica din cauza colegilor ei de liceu care se purtau atat de urat incat au semnat o petitie pe care scria "O uram cu totii pe Demi Lovato".


A devenit celebra datorita interpretãrii rolului lui Mitchie Torres in filmul Disney "Camp Rock" alaturi de Jonas Brothers si datorita serialului Disney "Sonny with a chance". Demi Lovato a debutat in industria muzicalã cu albumul "Don't Forget", lansat pe 23 septembrie 2008. Un an mai tarziu, artista si-a lansat al doilea album, intitulat Here We Go Again.

De asemenea, impreuna cu prietena ei Selena Gomez, Demi a avut o emisune numita "The Demi and Selena Show" pe site-ul YouTube.

Demi Lovato este atat pianista, cat si chitarista. La fel ca si Jonas Brothers, cantareata are un inel (simbol al puritatii) pe care il poarta la lantisorul de la gat. Este vegetariana, iar in noiembrie 2010 Demi Lovato a fost internata in spital din cauza problemelor de anorexie si bulimie.

Actrita are un tatuaj in partea dreapta a corpului cu inscriptia "You Make Me Beautiful". De asemenea, pe incheietura mainii stangi are tatuat cuvantul "Stay", iar pe cea dreapta cuvantul "Strong". Cea mai buna prietena a ei este Miley Cyrus.

Trupa preferata: Paramore
Idol: Kelly Clarkson
Cantecul preferat: Hallywood - Jonas Brothers
Film preferat: Donnie Darko
Magazin de pantofi preferat: Aldo

Facebook: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/DemiLovato
Twitter: http://twitter.com/#!/DDLOVATO