Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


In aceasta dimineata nu ai chef de nimic. Si totusi apropiatii ti-au facut deja programul. Fa un dus revigorant si obisnuieste-te cu ideea ca trebuie sa intri in jocul lor.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

O familie de sadici pleaca la plimbare cu masina.La un moment dat, tatal, care era la volan, vede un card de gaini. Calca acceleratia, trece prin mijlocul lor,burataceste gainile in toate directiile.
-Bravo, taticule! Cool! N-am mai vazut asa ceva!zic copii.
Mai merg ei cat mai merg si dau peste un porc.
-Super! striga copii intr-un glas.Cum l-a omorat!
Mai merg cat mai merg si, la un moment dat, tatal rateaza o curba si se opresc in pom. In afara de mama, care sare prin parbriz, nimeni nu pateste nimic.
-Misto taticule! Ai vazut cu ai aruncat-o pe mama prin geam?
Fata, in schimb, plangea de nu mai putea.
-Ce-i fata tatii,de ce plangi? Iti pare rau dupa maicata?
-Nu,taticule! Da' eu atipisem si n-am vazut nimic!

› vrei mai mult

Cultura generala

In 1895 a fost inaugurat podul de la Cernavoda, proiectat si construit de Anghel Saligny, la acea vreme cel mai lung pod din Europa.

› vrei mai mult

Charoit

Charoitul, o pitra pretioasa noua, este folosit pentru confectionarea obiectelor ornamentale de pe la sfarsitul anilor '50. Ajuta la echilibrarea emotionala Reduce frica Ajuta la intelegerea noilor perspective Charoitul deschide inima,aduce inspiratie, mareste claritatea mentala, serviabilitatea, ajuta la vindecare, la dezintozicare (dezalcoolizare). Piatra este recomandata pentru zodiile: Scorpion, Sagetator, Pesti.

Culoare Charoit
Purpuriu deschis pana la inchis, uneori albastru-purpuriu.


Inapoi