Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Unele paste de dinti contineau antigel, fiind toxice. Pasta de dinti, indiferent de ce compozitie are, nu se inghite.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un om mergea prin desert...si desertul nu avea nimic impotriva!

› vrei mai mult

Vor mai fi teze si medii semestriale?

31 Mai 2022

Vor mai fi teze si medii semestriale?

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in urma cu ceva timp o reforma profunda in educatie, iar primele masuri incep sa fie luate. La inceputul acestei saptamani, Cimpeanu a facut anuntul care ii vizeaza pe toti elevii: urmeaza sa se renunte la mediile semestriale, precum si la obligativitatea tezelor. In acest fel, profesorii vor avea mai multa autonomie in procesul de evaluare, pe parcursul anului scolar. De asemenea, organizarea nu va mai fi facuta in doua semestre.


Ministerul Educatiei pregateste un pachet de masuri menite sa reformeze sistemul educational din Romania, asa cum il stim astazi. Unele dintre primele masuri anuntate de Guvern vizeaza tezele semestriale: acestea nu vor mai fi obligatorii. Dispar si mediile semestriale, pentru ca se schimba structura anului scolar. Totodata, ministrul Educatiei a anuntat luni ca au fost administrate primele 15.000 de teste la matematica, in cadrul programului de evaluare standardizata, la clasele a 3-a, a 5-a si a 6-a. De asemenea, copiii au primit si 10.000 de chestionare de satisfactie.


Citeste toata stirea despre Dispar tezele si mediile semestriale. Anuntul care ii vizeaza pe toti elevii in site-ul copilul.ro 

Inapoi la lista de stiri