Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Asadar, daca ai posibilitatea ai putea sa devansezi o parte din ce ti-ai propus si sa iti dedici restul timpului relaxarii! Poti sa-ti suni prietenii sa mai vorbesti cu ei, sa citesti o carte, sau de ce nu, sa vezi un film.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Ieri am omorit cinci muste - trei masculi si doua femele.
- Cum ai stiut care sint masculi si care femele?
- Simplu: trei s-au asezat pe o sticla de bere si doua pe un telefon!

› vrei mai mult

Cultura generala

Omul produce 1 litru de saliva zilnic.

› vrei mai mult

Vom avea si catalog electronic?

02 Iunie 2022

scoala

Licitatia pentru catalogul electronic ar trebui sa fie organizata in prima parte a acestui an, spunea in martie, Maria Manea, secretar de stat in Ministerul Educatiei intr-un raspuns pentru Edupedu.ro.


Noul an scolar va fi unul plin de schimbari. Se renunta la teze, la semestre si se trece la invatamantul impartit in 5 module. In plus, toate notele vor fi trecute in catalogul electronic.


Una dintre ele este legata de introducerea catalogului electronic. Astfel, la art 106, se introduce la lit b: “Rezultatele evaluarii se consemneaza in catalogul electronic, cu obligativitatea tiparirii, inregistrarii si arhivarii acestuia la sfarsitul anului scolar prin compartimentul secretariat.”

Citeste toata stirea despre Schimbari in invatamant: din toamna se va folosi doar catalogul electronic. Este de necrezut insa ce se va intampla cu notele trecute in el in site-ul copilul.ro 


Inapoi la lista de stiri