Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima data cand s-a introdus si s-a folosit sistemul arbitrului video asistent (VAR) la Cupa Mondiala a fost la editia din Rusia din 2018.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o zi un iepuras s-a dus la o brutarie.El a intrebat : Aveti painici mici,mici,mici?Nu avem.Iepurasul a intrebat si a doua zi. Vanzatoarea a spus tot nu.Si au continuat o saptamana.Luni a venit iarasi iepurasl si a intrebat:Aveti painici mici,mici,mici?Avem,a raspuns vanzatoarea.Iepurasul zice:Si cine vi le cumpara?

› vrei mai mult

Vacanta de Paste aduce filme gratis pentru copii la Grand Cinema Digiplex

06 Aprilie 2012

Începând din 9 Aprilie și până în 27 Aprilie, Grand Cinema Digiplex difuzează filme gratis pentru copii. Vacanța de Paște le va oferi copiilor posibilitatea de a petrece mai mult timp liber alături de personajele lor preferate din filmele Alvin 3 sau The Muppets.



Vacanta de Paste aduce filme gratis pentru copii la Grand Cinema Digiplex


Odată cu venirea iepurașului, Grand Cinema Digiplex s-a gândit și la cei mici și la modalitatea prin care aceștia pot să-și petreacă vacanța într-un mod cât mai distractiv. Tocmai de aceea, va aduce pe marile ecrane filme gratis pentru copiii sub 12 ani. Micuții vor putea să pășească în lumea personajelor animate din „Gnomeo&Juliet”, „Alvin 3”, „We bought zoo”, „The Muppets” și „Puss in Boots 2” și să se bucure în fiecare zi, de luni până vineri până la ora 18:00, de surprizele oferite de Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Filmele gratis pentru copii sunt cadoul potrivit pentru micuții care așteaptă cu nerăbdare să își petreacă timpul într-un mod cât mai plăcut. Vacanța de Paște și timpul liber pe care îl au la dispoziție copiii în această perioadă sunt oportune pentru ca părinții să vină împreună cu micuții lor la Grand Cinema Digiiplex și să se bucure de surprizele pregătite, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Părintii care îi însotesc pe copii la film beneficiează de un pret special, 15 lei. 
Inapoi la lista de stiri