Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Exista vulcani noroiosi sub apa. Majoritatea vulcanilor noroiosi din Europa sunt sub mari (in special sub Marea Caspica si Barents).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era odata o femeie care isi insela barbatul. Intr-o zi, sotul venind de la serviciu, mai, mai, sa-i prinda. Atunci, nevasta, isi ascunde amntul dupa televizor.
Barbatul intra in casa si se aseaza la televizor, ca sa vada meciul. Disperata, sotia, ii striga de la bucatarie:
-Doamne, barbate uite ce mi s-a intamplat: am scapat farfuria asta din mana si s-a intors la loc.
La care sotul:
-Lasa asta! Arbitrul a dat afara un jucator, care a iesit pe la noi prin televizor!

› vrei mai mult

Trei medalii de argint si o medalie de bronz, palmaresul elevilor romani la Olimpiada Internationala de Informatica 2016

23 August 2016
Lotul olimpic al României și-a adjudecat patru premii (trei medalii de argint și o medalie de bronz) la XXVIII-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Informatică, desfășurată la Kazan (Rusia), în perioada 12 – 19 august.



Medaliile de argint au fost obținute de Andrei Popa (clasa a XI-a/Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui), laureat cu „bronz” în 2015, Costin Andrei Oncescu (clasa a X-a/Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, jud. Argeș) și Andrei Costin Constantinescu (clasa a XI-a/Liceul Internațional de Informatică din București). Radu Alexandru Munteanu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, a intrat în posesia unei medalii de bronz. Urmare a acestui rezultat România își consolidează poziția a patra în clasamentul pe medalii all times, cu un palmares de 99 de medalii: 28 de aur, 45 de argint și 26 de bronz.



Ediția din acest an a Olimpiadei Internaționale de Informatică a reunit 308 concurenți din 80 de țări.



Sursa: edu.ro
Inapoi la lista de stiri