Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cuvantul hanorac (piesa de vestimentatie) provine din limba inuita, o limba vorbita prin Alaska, Groenlanda, nordul Canadei. Din aceeasi limba provin si cuvintele caiac (o barca usoara), iglu (adapost construit din blocuri de zapada sau gheata) si topogan (un fel de sanie folosita in zonele arctice).

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Ziceai ca ma iubesti!!!
-Eram baut...
-Dar suntem impreuna de 2 ani!
-Am baut mult...

› vrei mai mult

Targ de carte SF & Fantasy, Final Frontier

06 Martie 2012
În perioada 17-18 martie 2012, la Centrul National de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19), între orele 10:00-18:00, are loc cea de-a doua editie a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.


Targ de carte SF & Fantasy, Final Frontier

Evenimentul organizat de bookblog.ro le va oferi pasionatilor genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi aparitii SF &Fantasy la pret redus cu până la 80%.  Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleasi preocupări prin intermediul lansărilor de carte si evenimentelor la care vor fi prezenti cei mai importanti autori români ai genului.

Pe lângă titluri în română si engleză, vizitatorii pot găsi la târg si benzi desenate si boardgames. Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine doreste să învete să deseneze, la standul Editurii Eagle va fi organizată o expozitie de machete SF (expun Cornel Băneanu, Eugen Danciu, Ovidiu Petcu ), iar fanii Star Wars se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.



Tot la târg se va desfăsura decernarea Premiilor Galileo (18 martie,13:30-14:00), alături de lansări de carte si discutii despre Gothicul în literatura română si universală(17 martie, 14:00-15:30), Prezenta internatională a scriitorilor români de SF&SF (17 martie, 16:30-18:00) si Cât de greu este să publici Sf în România (18 martie, 14:00-15:00)- puteti găsi programul complet al evenimentelor aici: http://finalfrontier.ro/program-evenimente/. Intrarea este liberă.


Targ de carte SF & Fantasy, Final Frontier

Parteneri media:

 agentiadecarte.ro, ASUB, calendarevenimente.ro, cititorisf.ro, clopotel.ro, descopera.ro, Jurnalul National , Level, lumebuna.ro, metropotam.ro, OCSE, orasulm.eu, PC World, port.ro, raluk.ro, Revista Echinox, Revista Galileo, Sapte Seri, srssf.ro,Stud-Life.ro, vinsieu.ro, prokid.ro, Zile si Nopti,  Zoom TV.
Inapoi la lista de stiri