Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ouale de ciocolata au fost aparut in anul 1873 in Bristol, Marea Britanie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

mosul vine la un copil si i spune: daca imi aduci un pahar cu apa iti dau un cadou. Baiatul zise atunci: -Daca iti aduc unu de bere si cu suc imi dai tot sacul???

› vrei mai mult

Se prelungeste perioada de inscrieri la "Pasaport pentru excelenta"

01 Februarie 2012
Elevii care nu au reusit până acum să se înscrie în concursul de limba engleză, premiat cu două tabere de vară la Oxford si Londra, mai au o sansă. La cererea a numerosi elevi si profesori, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a hotărât prelungirea perioadei de înscriere în concurs până la data de 7 februarie 2012. Celelalte etape ale concursului se vor desfăsura conform calendarului anuntat.


Pasaport pentru excelenta

Competitia pentru cele două tabere internationale, dar si pentru celelalte sute de premii ale celei de-a doua editii a concursului de limba engleză „Pasaport pentru excelentă”, rămâne în continuare deschisă pentru elevii de gimnaziu si liceu care cunosc bine limba engleză si sunt creativi.

Cei care completează formularul de înscriere disponibil pe www.pasaportpentruexcelenta.ro si parcurg cele trei etape ale concursului pot câstiga: examene de competență lingvistică la British Council, coduri Oxford online cu teorie si exercitii de gramatică si dicționare editate de Collins Cobuild și Fischer International.



Concursul „Pasaport pentru excelentă” premiază elevii, dar și pe profesorii lor. Astfel, primii 3 profesori cu cei mai mulți concurenți înscriși, vor fi invitați să participe la o tabără de 2 săptămâni în Anglia, în vara anului 2012. Numele profesorilor vor fi mentionate de fiecare elev, la înscrierea în concurs.



La acest concurs pot participa elevi din toată tara, cu vârste cuprinse între 12 si 17 ani. Înscrierile se fac pe site-ul concursului www.pasaportpentruexcelenta.ro



Alte detalii despre concurs pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro si www.pasaportpentruexcelenta.ro

Concursul „Pașaport pentru excelență” este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în cadrul Olimpiadelor Creativitătii în limba engleză.

Partener principal: Mirunette International Education

Sponsor principal: Fischer International

Parteneri educationali: Lewis School of English, British Council Romania, Diverta

Concurs sustinut de: Editura ALL

Parteneri media: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, Radio Zu, Radio Romantic, Jurnalul National, Revista Felicia, Terra Magazin, clopotel.ro, calificativ.ro
Inapoi la lista de stiri