Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In medie un sughit dureaza 5 minute.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip merge la doctor si spune atingand diferite parti ale corpului:
- Doctore, cand imi apas bratul ma doare. Cand ating gatul ma doare. Cand imi ating stomacul ma doare. Am o boala rara?
- Nu, ai degetul fracturat.

› vrei mai mult

Saptamana Piratilor la Disney Channel

11 Octombrie 2011
Program special, din 24 pana pe 28 octombrie 2011, in fiecare zi la ora 14:00



 De luni 24 pana vineri 28 octombrie, blocul Disney Junior prezinta Saptamana Piratilor cu episoade duble din “Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” in fiecare zi de la ora 14:00.


Saptamana Piratilor la Disney Channel

Aceasta noua animatie 2-D si CG interactiva prezinta povestile amuzante si pline de muzica ale lui Jake care isi conduce echipa – incluzandu-i pe Izzy, Cubby si papagalul de veghe, Skully – la bordul extraordinarei lor nave, Bucky, purtati de ape de la ascunzatoarea de pe Insula Piratilor intr-o vanatoare de comori prin Tara de Nicaieri. Acolo invata ca trebuie sa lucreze impreuna pentru a-l invinge prin istetime pe Capitanul Hook si tovarasul lui Smee, pentru a castiga dubloane de aur pe masura ce isi indeplinesc sarcinile.



Fie ca este vorba de un skateboard, o chitara sau o scoica pretioasa, Capitanul Hook va face tot ce poate pentru a pune mana pe comoara, de aceea Jake si amicii sai pirati ii invita pe telespectatori sa faca apel la munca in echipa, rezolvarea problemelor si activitatea fizica, cum ar fi să coboare pe cascade, să se dea pe lujeri de vie și să zboare cu praful magic al zânelor pentru a-si recupera comorile.


Saptamana Piratilor la Disney Channel

Puneti mana pe harta comorilor in octombrie si imbarcati-va pentru noi aventuri cu episoade duble din “Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” in fiecare zi de luni 24 – vineri 28 la ora 14:00.
Inapoi la lista de stiri