Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai intrebuintata leguma din lume este ceapa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era bula la scoala si profesoara le da ca tema sa spuna ce fac cand pleaca vaporul, ce fac cand se ineaca un om, ce fac cand e coada la paine, si ce fac cad se bat doi tipi. Bula se duce acasa si il intreaba pe taicasu ce face cand pleaca vaporul, cand se ineaca un om, cand e coada la paine si cand se bat doi tipi. Taicasu ii raspunde:pai cand pleaca vaporul faci cu batista, cand se ineaca un om il tragi cu sfoara, cand e coada la paine iti astepti randul, cand se bat doi tipi chemi politia. A doua zi bula la scoala cu mana pe sus, profesoara il vede si ii spune sa citeasca tema Si zice bula : Cnd pleaca vaporul il trag cu sfoara , cand se ineaca un om fac cu batista, cand e coada la paine chem politia, cand se bat doi tipi imi astept randul

› vrei mai mult

Recomandarile JimJam pentru luna aprilie

09 Aprilie 2012
Vremea povestilor: Thomas si prietenii sai – Cu toata viteza inainte



Sâmbătă, 14 aprilie și 28 aprilie, de la ora 14:45

Sâmbătă, 21 aprilie – de la orele 11:00, 18:00, 14:45


Vremea povestilor: Thomas si prietenii sai – Cu toata viteza inainte

Este vară iar pe insula Sodor toate locomotivele sunt ocupate. În această perioadă, trenulețele îi întâmpină pe turiști la docuri iar apoi îi plimbă prin toată insula pentru a vedea atracțiile din zonă.  Seara, Controlorul cel Gras anunță că se va construi un nou aeroport! Percy este foarte încântat și nerăbdător să întâlnească o mulțime de avioane. Între timp însă între locomotivele cu aburi și cele diesel pornește o ceartă.



Mai târziu, îl veți putea urmări pe Thomas, care îl va păcăli pe Diesel să transporte un camion încărcat cu banane, în locul unuia încărcat cu lemne și cărămizi. Dar această farsă eșuează iar planul său se află în pericol. Va reuși oare Thomas să salveze ziua și să le convingă pe locomotivele diesel, cât și pe cele cu aburi să își rezolve neînțelegerile și să se pună cât mai repede pe treabă?



Bob Constructorul: Construit pentru Vestul Sălbatic

Sâmbătă, 14 aprilie



Bob Constructorul: Construit pentru Vestul Sălbatic

Bob și echipa se îndreaptă spre Vestul Sălbatic pentru a vizita orașul Cactus Creek. Acolo vor avea parte de o adevărată vacanță de cowboy, alături de gazda Rio-Rogers și de camionul Jackaroo.



Bob Constructorul – Cavelerii din Capabilot

Sâmbătă, 28 aprilie



Bob Constructorul – Cavelerii din Capabilot

Bob, Wendy și întreaga sa echipă au parte de o mare surpriză atunci când Robert, tatăl lui Bob vine în vizită. Când severa doamnă Chalmers îl roagă pe Bob să renoveze vechiul castel, tatăl acestuia îi preia atribuțiile. Robert nu se arată foarte îndemânatic în a-și exercita treburile, dar Bob nu vrea să îi rănească orgoliul tatălui său, așa încât îi permite acestuia să dea o mână de ajutor. Dar oare decizia lui Bob nu va duce la un adevărat dezastru?



Thomas și calea ferată fermecată



Thomas și calea ferată fermecată vă prezintă o călătorie minunată. Fiți alături de Thomas și de noii săi prieteni în acestă nouă aventură de familie în care cântecul, fluerele și aburii locomotivei sunt la mare rang iar actorii reali dau viață acestei serii animate. 

Thomas și prietenii săi trăiesc fericiții pe insula Sodor, însă Diesel 10, o locomotivă răutăcioasă, alături de camarazii săi, Splatter și Dodge, provoacă numai probleme. 

Între timp, conductorul de tren, interpretat de Alec Baldwin, călătorește cu trenul său iar cu ajutorul unui praf magic trece din Sodor în lumea reală și invers. Dar praful începe să își piardă din strălucire și întrucât este pe terminate, nu mai există nicio altă modalitate de a călători între cele două lumi. Alec o întâlnește pe Lily, o fată care merge în vizită la bunicul său. Aceștia, împreună cu Thomas, se îmbarcă într-o adevărată aventură pentru a găsi o locomotivă pierdută și pentru a salva calea ferată fermecată.



Această serie nouă din Thomas și prietenii săi vi-i prezintă în rolurile principale pe Alec Baldwin, Peter Fonda și Mara Wilson într-o lume plină de magie.



Episoade în reluare: Igloo–Gloo                                                       

În fiecare duminică, de la orele 11:30 & 17:00




Igloo-Gloo este un serial cu păpuși, având ca protagoniști doi pui de focă, Snowflake și Snowball. În fiecare episod, cei doi pui se joacă cu câte un obiect care pare a fi căzut din cer. Printre jucăriile de care ei au parte, se numără: un coș de picnic, câteva ouă, niște șosete, o pereche de chei și un ghiveci pentru flori.


Igloo–Gloo

De această dată, din cer cade un ceas deșteptător. Puii de focă ascultă foarte atenți ticăitul ceasului. În curând, cei doi realizează că acesta nu este un ceas obișnuit pentru că uneori acele ceasornice nu se mișcă deloc, iar alteori se mișcă atât de repede încât te trimit la culcare... ca apoi să sune din nou alarma!

În episoadele următoare, din cer cade o pereche de ochelari. Puii de focă îi examinează cu atenție pentru a învăța cum se poartă corect. Snowflake crede că ochelarii ar trebui purtați invers și reușește astfel să îi rupă în două. Dar cei doi sunt fericiți că aceștia s-au rupt, întrucât acum fiecare are câte o lentilă!
Inapoi la lista de stiri