Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In Slovacia se afla cel mai inalt varf al Carpatilor (Varful Gerlachovsky 2.655 de metri din Muntii Tatra).

› vrei mai mult

Bancul zilei

TREI BLONDE S-AU DUS LA UN RESTEORANT.CHELNERUL L-EA INTREBAT CE SARBATORESC.IER ELE RASPUND:PAI... AM TERMINAT UN PAZAL IN ABEA 3 LUNI SI PE CUTIE SCRIA 3-4 ANI.

› vrei mai mult

Programul complet al incheierii anului scolar 2021-2022

26 Mai 2022

vacanta

Cei mai multi elevi isi vor incepe vacanta de vara din 10 iunie, iar aceasta va dura 2 luni si 26 zile. Calendarul anului scolar 2021-2022, modificat in noiembrie prevede insa si numeroase exceptii. Mai jos gasiti programul complet al incheierii anului scolar, alaturi de datele importante pentru Evaluarea Nationala clasa a 8-a si pentru admiterea la liceu.



Stim deja ca scoala reincepe in data de 5 septembrie 2022, organizata in 5 module de invatare si 5 vacante, dar anul scolar care urmeaza sa se incheie nu are o data atat de clara. Iata cand se incheie anul scolar, de la gradinita pana la clasa a XII-a.


Gradinitele si scolile primare isi incheie activitatea de cursuri in data de 10 iunie. Astfel toti copiii si elevii de la gradinita pana in clasa a IV-a vor fi liberi sa plece in vacanta chiar de sambata 11 iunie.

Citeste toata stirea despre Cand intra elevii in vacanta de vara, in functie de anul de studiu. Calendarul complet in site-ul copilul.ro 

Inapoi la lista de stiri