Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pamantul este cea mai densa planeta din sistemul nostru solar.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea culmilor :
Bula sa-i spuna surduli ca orbul se uita la schiob ca alearga dupa un chel ca sa-l traga de par............................................

› vrei mai mult

Olimpicii romani au cucerit patru medalii la Balcaniada de Informatica (seniori)

06 Iulie 2016


Lotul olimpic de informatică al României a obținut două medalii de aur și două medalii de argint la a XXIV-a ediție a Balcaniadei de Informatică pentru seniori, desfășurată la Nicosia, în perioada 27 iunie - 3 iulie.



Costin-Andrei Oncescu (clasa a X-a/Colegiul Național „Dinicu Golescu" din Câmpulung Muscel, județul Argeș), laureat cu argint la ediția precedentă, și Costin Andrei Constantinescu (clasa a XI-a/Liceul Internațional de Informatică din București) și-au adjudecat medaliile de aur, în timp ce Andrei Popa (clasa a XI-a/Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu" din Vaslui) și Nakajima Tamio-Vesa (clasa a XI-a/Liceul Vocațional Pedagogic „Nicolae Bolcaș" din Beiuș) au fost recompensați cu medaliile de argint. Costin-Andrei Oncescu a obținut medalia de aur cu punctaj maxim, iar România a ocupat locul I în clasamentul pe națiuni.



Echipa României a fost condusă de prof. Szabó Zoltan (Târgu Mureș) și Petru-Eric Stăvărache, student la Universitatea din București, fost olimpic. Competiția a reunit 13 echipe din 11 țări: Albania, Bosnia, Bulgaria, Cipru, Grecia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia și Turcia.



Sursa: edu.ro

Inapoi la lista de stiri