Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Azi simti ca toata lumea este a ta, esti plin/a de multa energie pozitiva. Pe seara, vei avea musafiri, niste rude indepartate pe care nu le-ai mai vazut demult.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Beethoven a compus muzica chiar si dupa ce a surzit.

› vrei mai mult

Bancul zilei

,,tatal si fiul vorbeau despre notele de la scoala:
-mihaita, ce-i asta? iar ai luat o nota proasta la istorie?
-nu-i vina mea, taticule! doamna profesoara m-a intrebat tot felul de lucruri care s-au intamplat cu mult inainte de a ma naste eu. de unde sa le stiu???''

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

Invitatie de 1 Martie la Muzeul Antipa

28 Februarie 2023

Invitatie de 1 Martie la Muzeul Antipa

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” ureaza tuturor doamnelor si domnisoarelor o primavara minunata si le ofera-n dar, de Martisor, intrarea gratuita la Muzeu!


In aceasta perioada, cei care ne trec pragul pot descoperi expozitia temporara „Creaturi ascunse”, care te provoaca sa descoperi universul fascinant al unor misterioase creaturi!


Cu aceasta ocazie, veti afla de ce unele animale sunt atat de frapante prin aspectele lor, incat parca ar striga de la distanta: „priviti-ne!”, in timp ce altele, de o discretie desavarsita, nu stiu cum sa se strecoare mai neobservate. Studierea modului de viata al animalelor este in masura sa raspunda la aceste intrebari, iar „Creaturi ascunse” ofera vizitatorilor posibilitatea de a face o incursiune in lumea unor vietati misterioase, care provin din locuri exotice si greu accesibile noua.


Va invitam asadar miercuri, 1 Martie 2023, intre orele 10.00 – 18.00, sa petreceti momente frumoase alaturi de noi la Muzeu!

Inapoi la lista de stiri