Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un sobolan poate rezista fara apa mai mult decat o camila.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un accident groaznic are loc.
2 masini aproape strivite, intr-una o femeie, in cealalta un barbat; insa cei doi nu au patit nimic. Se chinuiesc ei putin sa iasa din masina, cand reusesc femeia ii spune barbatului:
-Eu cred ca suntem foarte norocosi pt ca am scapat din accident, cred ca Dumnezeu a vrut asa.
Barbatul o asculta, si la un moment dat zice:
-Si eu cred la fel!
Dupa cateva clipe de tacere femeia zice iar:
-Si mai cred ca Dumnezeu a vrut sa ne unim destinele. Barbatul mirat:
-De ce?
Femeia:
-Pentru ca din masinile noastre nu a mai ramas nimic, insa sticla de vin din masina mea e intacta. Eu zic ca ar trebui sa ciocnim!
Barbatul:
-Asa o fi, sa ciocnim!
Femeia ia sticla, scoate dopul si ii da sticla barbatului, acesta bea jumatate de sticla dupa care i-o da femeii.
Femeia o ia, ii pune dopul si ii da sticla inapoi barbatului. El ramane o clipa surprins si o intreaba ea de ce nu bea. La care femeia:
-Eu astept politzia!

› vrei mai mult

Incep inscrierile pentru programul Stepping Stone organizat de AIESEC

16 Ianuarie 2012
Pe data de 15 ianuarie incep inscrierile pentru a doua editie a proiectului Stepping Stones organizat de catre AIESEC Bucuresti. Proiectul consta in o serie de workshop-uri interactive, sustinute in limba engleza, adresate elevilor cu varste cuprinse intre 12-15 ani din Bucuresti.



De ce Stepping Stones?

Deoarece  8 traineri internationali  te vor ajuta sa iti descoperi calitatile si aptitudinile si sa faci cea mai buna decizie privind viitorul tau.


Stepping Stones

Timp de 4 saptamani  incepand cu 20 februarie  vei lua parte la o serie de  workshop-uri interactive.



Pentru ca distractia atinge un nivel international. La sfarsitul proiectului toti participantii vor primi invitatii la Global Village, un eveniment unde vei avea ocazia sa gusti, sa dansezi si sa inveti despre  culturile a peste 20 de tari.



Reprezinta cea mai buna metoda de a-ti imbunatati cunostintele de engleza. Toate workshop-urile vor fi realizate in limba engleza.

„Konnichiwa”, "Bom dia" sau „sabáh al-chajr” reprezinta „Buna ziua!” pentru trainerii din Indonezia, Egipt, Japonia, Kazakhstan, China  si Brazilia.



Te poti inscrie pe site-ul www.aiesecbucharest.ro.  Numarul de locuri este limitat.
Inapoi la lista de stiri