Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In medie, omul respira de 23 000 de ori pe zi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O noua profa incearca sa faca psihologie cu elevi.
-Cine se crede prost sa se ridice in picioare.
Dupa cateva minute,bula se ridica.
-De ce te crezi prost,Bula?
-Nu ma cred,doamna.Doar ca imi pare rau ca stati numai dvs in picioare.

› vrei mai mult

In luna martie micutii au ocazia sa urmareasca noi serii din emisiunile lor preferate de la Minimax

29 Februarie 2012
Curiosul George

Zilnic, din 4 martie



Povestea curiosului George este simplă dar foarte haioasă. George este o maimuțică africană, crescută de Omul cu Pălărie Galbenă. Aceasta a încercat din răsputeri să aibă grijă de George, dar întotdeauna au apărut complicații. Și toate acestea deoarece naivitatea și curiozitatea lui George îl bagă mereu în bucluc.





Purcelușa Peppa

Zilnic, din 5 martie


Purcelușa Peppa



Peppa este o purcelușă drăgălașă dar cam obraznică, care locuiește cu fratele ei, George, cu mămica-porcușor și tăticul-porcușor. Ei îi place să se joace, să fie cochetă, să petreacă mult timp în aer liber și să se zbenguie în băltoacele pline cu noroi. Aventurile ei au întotdeauna un final fericit și ne aduc mereu zâmbetul pe buze.



În cea de-a patra serie, Peppa pleacă împreună cu familia ei în vacanță în Italia. Acolo are parte de nenumărate aventuri: ajută animalele sălbatice împreună cu doctorul hamster, o vizitează pe Regină, ascultă povești interesante despre aventurile spațiale ale iepurașului Grampy și învață să schieze de la doamna gazelă. În această nouă serie, Peppa se împrietenește cu vecinii săi, lupii, și are parte de o vizită neașteptată a unor prieteni care vin de foarte departe, special pentru ea.

Peppa merge la școala doamnei gazele, unde alături de prietenii săi - elefănțica Emily, cățelușii Pedro Ponny și Danny, dansează și fredonează cântecele.





Capsunica

De luni până vineri, din 24 martie


Capsunica



Căpșunica revine cu multe-multe aventuri! De exemplu, Căpșunica își propune să organizeze o petrecere pentru ziua de naștere a surioarei sale și pornește să caute tot ce este necesar pentru a o transforma într-o sărbătoare perfectă. Pe parcursul acestui drum plin de aventuri, Căpșunica ajunge în cele mai îndepărtate și minunate locuri ale Grădinii de căpșuni, unde cunoaște noi prieteni. Ei îi place să facă multe cadouri în fiecare zi, însă la finalul fiecărei aventuri, Căpșunica își dă seama că cel mai frumos dar este însăși prietenia.

 



Degețica

Duminică, 25 martie


Degetica

O văduvă simpatică și singuratică își dorește foarte mult un copilaș mititel pentru ziua sa de naștere. Dorința i se împlinește, un vrăjitor îi dăruiește o fetiță minusculă, Degețica. În urma unui complot, fata va fi răpită însă de o broască râioasă. Degețica trece prin multe aventuri și își face mulți prieteni în drumul său printr-o mlaștină și reușește să se întoarcă la văduva simpatică. Vrei să vezi aventurile sale?



Familia Jetson: filmul

Sâmbătă, 31 martie

Familia Jetson este primul lungmetraj despre celebra familie care vine din viitor, acum la Minimax! George Jetson, recent promovat în cadrul întreprinderii unde lucrează, se mută cu familia pe o bază spațială. Jane, Judy, Elroy, Rosie - robotul și Astro - câinele familiei îl urmează. După puțin timp, aceștia își dau seama că întreprinderea lui George distruge colonia unor ființe mici care trăiesc în pământ. George și familia sa reușesc să găsească o soluție pașnică, care se dovedește a fi o idee genială, atât pentru micile ființe, cât și pentru mediul înconjurător și fabrică...
Inapoi la lista de stiri