Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Hora Hoverla (2.061 de metri) este cel mai inalt varf muntos din Ucraina.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un elefant a calcat pe musuroiul unei colonii de furnici. Furnicile s-au suparat ca elefantul le-a distrus casa si una a zis:
-Hai sa-l ucidem!!!
Furnicile, care erau 10000, se urca pe elefant si ajung pana la genunchi. Atunci cad un 5000. Ajung pana la brau si cad toate, mai putin una care ajunge pana la gatul elefatului.
Celelalte de jos striga catre ea:
-Sugruma-l, sugruma-l!!!!
Dar singura furnica ce inca mai era pe elefant le zise dezamagita:
-Aah nu pot, imi scapa printre degete!

› vrei mai mult

Fuga Omului de Zapada!

29 Noiembrie 2011
Sâmbătă, 3 decembrie, membrii Băneasa Kids Club se întâlnesc din nou. Au o problemă foarte serioasă de rezolvat: din cauza lipsei de îmbrățisări și a frigului de anul trecut, Omul de Zăpadă vrea sa fugă de iarnă. Astfel, Shoppy, mascota clubului, nu a văzut altă rezolvare pentru această situație decât convocarea unei întâlniri de urgență a membrilor Băneasa Kids Club!


Fuga Omului de Zapada!

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, copiii se vor întâlni în zona special amenajată din Grand Cinema Digiplex. Timp de două ore vor trebui să se gândească și să găsească suficiente motive pentru a-l determina pe Omul de Zăpadă să rămână alături de ei: vor confecționa decorațiuni, vor cânta colinde, vor desena peisaje de iarnă și vor povesti despre cadourile pe care vor să le primească de la Moș Crăciun.



Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi făcută chiar acum, pe www.baneasakidsclub.ro.   


Fuga Omului de Zapada!

Până atunci însă, copiii pot participa oricând la Tombola Băneasa Kids Club. Trebuie doar să cumpere în valoare de minim 150 de lei din magazinele de copii din Băneasa Shopping City și să vină cu bonurile fiscale și cardul de membru la birourile de informații din Băneasa Shopping City pentru a câștiga un premiu. Tombola este valabilă până pe data de 8 ianuarie 2012.



Mai multe informații despre Băneasa Kids Club, despre evenimentele și concursurile organizate, alături de fotografiile de la întâlniri, puteți găsi oricând pe site.



Întâlnirea din 3 decembrie face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Băneasa Kids Club în prima sâmbătă din fiecare lună. Copiii cu vârste între 4 și 10 ani înscriși în club vor participa la diverse activități interesante, ateliere și petreceri.


Fuga Omului de Zapada!

Înscrierea în Băneasa Kids Club este gratuită și foarte simplă. Este suficient să completați formularul disponibil atât la birourile de informații din Băneasa Shopping City, cât și online, pe www.baneasakidsclub.ro.
Inapoi la lista de stiri