Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Potrivit oaselor fosilizate, recent descoperite, Spinosaurus a fost cel mai mare dinozaur carnivor, mai mare chiar decat Tyrannosaurus rex. Vertebrele lungi de pe spatele sau erau acoperite probabil cu piele, formand un fel de creasta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Taticule sti ce tren intarzie cel mai mult?
-Nu!
-Cel care mi l-ai promis de ziua mea!

› vrei mai mult

Fii curierul lui Mos Craciun alaturi de Asociatia CONIL

08 Noiembrie 2021
Mos Craciun alaturi de Asociatia CONIL
Desi astazi tehnologia face ca distantele sa fie depasite atat de usor, exista totusi lucruri pe care nici un avans tehnologic nu le poate inlocui. Cu atat mai putin astazi, cand intreaga planeta s-a oprit in loc de aproape doi ani…
 

Nu va faceti iluzii… Mos Craciun, cu toata superimunitatea castigata in timp, tot trebuie sa fie atent si responsabil, ca noi toti ceilalti. si pe langa el, toti elfii sai care, anul acesta, nu pot calatori liber.
Si-atunci, ce se intampla cu scrisorile copiilor adresate Mosului? 

Fiti fara grija! Noi, cei de la CONIL, am gasit o solutie!

Suntem POSTASII OFICIALI ai Mosului si noi vom duce scrisorile copiilor tocmai in Laponia, la Posta Centrala a lui Mos Craciun.  

Ce inseamna asta? Ca intre 15 noiembrie si 15 decembrie, vom alerga catre Laponia cu toate scrisorile copiilor! 

Dar nu vrem sa fim singuri!Avem nevoie de fiecare dintre voi pentru a strabate impreuna cei peste 4.000 de km. Alearga alaturi de noi, o bucata mai lunga sau mai scurta de drum, dupa cum te tin puterile. Fii si tu curierul lui Mos Craciun!

Inscrie-te la Crosul CONIL- impreuna invingem dizabilitatea pe www.conil.ro, doneaza, alearga si fa o gamada de copii fericiti!
Datorita efortului tau si al nostru, scrisorile copiilor vor ajunge la Mos Craciun! si inca ceva! Datorita efortului tau, fiecare donatie va fi transformata de noi intr-o ora de terapie si tratament pentru un copil cu autism care sufera si care are nevoie de ajutorul nostru. 

Asadar, intre 15 noiembrie si 15 decembrie, alearga cu noi pentru a strange bani pentru copiii bolnavi care au nevoie de terapie si tratament. Alearga pentru fericirea lor, pentru sanatatea ta fizica si pentru linistea ta sufleteasca!  

Si fiindca faptele bune sunt intotdeauna rasplatite, avem si noi pregatite niste cadouri pentru tine! Primii 10 alergatori care vor strabate cei mai multi kilometri, vor castiga super premii oferite de partenerul principal al campaniei, Decathlon Romania! 

 

Toate detaliile aici: https://fb.me/e/kIrNXLLj7

 

Pasi pentru inscriere:


- 𝗶𝗻𝘁𝗿a 𝗽𝗲 𝗵𝘁𝘁𝗽://𝘄𝘄𝘄.𝗰𝗼𝗻𝗶𝗹.𝗿𝗼 si apasa butonul I𝗡𝗦𝗖𝗥𝗜𝗘-𝗧𝗘


- 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘇a 𝗖𝗢𝗡𝗧 𝗽𝗲 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮 𝗿𝗼.𝗿𝘂𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴𝗵𝗲𝗿𝗼𝘀.𝗰𝗼𝗺


- 𝗗a𝗿𝘂𝗶𝗲s𝘁𝗲 𝘇a𝗺𝗯𝗲𝘁𝗲 printr-o donatie (50 - 70- 100 lei) - plata cu card! 


- 𝗗𝗲𝘀𝗰𝗮𝗿𝗰a 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮t𝗶𝗮 ecathlon Coach pe telefonul tau si creaza-ti cont, folosind aceeasi adresa de email pe care ai folosit-o la crearea contul pe platfoma gazda a provocarii. in acest moment, aplicatia Decathlon Coach este sincronizata cu platforma gaza a Crosului CONIL


-I𝗻𝗰𝗲𝗽a𝗻𝗱 𝗰𝘂 𝟭𝟱 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 s𝗶 𝗽a𝗻a i𝗻 𝟭𝟱 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝗰a𝘁𝗲 𝗼𝗿𝗶 𝘁𝗲 𝗽𝗹𝗶𝗺𝗯𝗶 𝘀𝗮𝘂 𝗮𝗹𝗲𝗿𝗴𝗶, 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮t𝗶𝗮 s𝗶 𝗲𝗳𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝘁a𝘂 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗼𝗿𝗶𝘇𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗮𝗿 i𝗻 𝗽𝗿𝗼𝘃𝗼𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿a.


𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗜 𝗘𝗫𝗧𝗥𝗔𝗢𝗥𝗗𝗜𝗡𝗔𝗥𝗘 oferite de partenerul nostru, Decathlon Romania:


 


Premiul I - 𝟭 𝗯𝗮𝗿𝗰a 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝘀𝗰𝘂𝗶𝘁


Premiul II - 𝟳 𝗯𝗶𝗰𝗶𝗰𝗹𝗲𝘁𝗲


Premiul III - 𝟮 𝗰𝗼𝗿𝘁𝘂𝗿𝗶


 

Crosul CONIL- impreuna invingem Dizabilitatea este organizat de Asociatia CONIL pentru a marca data de 3 Decembrie, Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati. 

 

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati la office@conil.ro
Inapoi la lista de stiri