Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

La 23 februarie 1271 apare mentionat documentar orasul Brasov sub denumirea de Brasu.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-De ce merge Politia Romana cate 3 in masina.
-Unu stie sa citeasca, unu stie sa scrie, iar al III-lea pazeste cei 2 oameni de stiina.

› vrei mai mult

Este timpul pentru joaca!

29 Februarie 2012
In luna martie micutii telespectatori sunt asteptati sa se delecteze cu cele mai frumoase povesti educative de la JimJam





Vremea povestilor: Percy: îngrijitorul parcului

Din 3 martie, în fiecare sâmbătă, de la orele 11:00 si 18:00

Percy

Percy este îngrijitor la grădina zoologică și le este precum un tată tuturor viețuitoarelor de care are grijă. Împreună au devenit o familie mare si fericită. Când au nevoie de sfaturi sau când vor să îsi găsească un partener de joacă, Percy le stă mereu la dispozitie.

 

Povestea lui Percy începe într-o zi foarte friguroasă – atât de friguroasă, încât ar putea ninge, după cum bine a observat Robin. Animalele se arată foarte bucuroase de venirea zăpezii, dar Percy îsi face griji că le va fi frig. În curând, începe să ningă si parcă nimic nu poate opri zăpada să se depună în cantităti din ce în ce mai mari.  Meteorologii anuntă căderi masive de zăpadă si vânt puternic si emit un avertisment si o recomandare ca toti să aibă la îndemână ceainice pline cu apă fierbinte.



În episoadele ce vor urma, Percy se hotărăste să îsi ia o zi liberă, tinând cont că zăpada s-a topit de tot. El se pune să facă multe sandwich-uri pentru un picnic. Între timp, iepurasii aleargă prin parc iar cel mai mic dintre ei, fiind un pic cam nesăbuit, se rostogoleste pe deal si aterizează chiar pe pragul casei lui Percy. Aici el vede că acesta organizează un picnic si pleacă în fugă să le anunte si pe celelalte animale.





Hubii

În fiecare zi, de la orele 07:00, 08:30, 14:00, 19:30 si 21:00


Hubii

În această lună, JimJam îi invită pe micutii telespectatori să se întâlnească cu marionetele frumos colorate, cunoscute sub numele de Hubii.



Hubba Hubba este conducătorul Țării Hubilor. Acesta i-a trimis pe planeta Pământ pe patru dintre cei mai buni hubii ai săi: Iver, Tula, Groove si Roma. Ei trebuie să exploreze planeta, să afle cât mai multe lucruri despre aceasta si apoi să îi raporteze toate informatiile lui Hubba Hubba.



Cei patru Hubii sunt foarte diferiti. Lui Iver îi place să organizeze totul si drept urmare el este cel care planifică expeditiile celor patru. Tula îndrăgeste aventura, iar Groove este un colectionar împătimit. Roma este exploratorul grupului si este mereu implicat în câte o misiune pentru a afla lucruri interesante si intrigante care pot face senzatie la Știrile Hoobs.



În episoadele ce vor urma, Groove ar prefera să se poată juca cu jucăriile sale, Waggle si Woof cât este ziua de lungă, decât să caute stiri de senzatie pentru Știrile Hoobs. Dar oare vor reusi duhurile, stelele sau fântânile norocoase să îi îndeplinească această dorintă?




Continuarea seriei – Jarmies Seria 2

De luni până vineri, de la orele 07:50, 15:10, 17:20 si 23:25


Jarmies Seria 2

Jarmies vă asteaptă si în luna martie cu noi distractii si jocuri. Fiti alături de grupul de stelute, care noaptea strălucesc pe cer si ziua coboară pentru a se juca în grădina lui Tim si a lui Holly.



Starina se hotărăste să le arate doar fetelor noile sale tehnici de dans. Acest lucru îi lasă pe băieti un pic cam confuzi, deoarece nu stiu cum să petreacă timpul în care fetele sunt ocupate.

Tommy îi spionează pe Tim si Holly si observă că acestia pictează un peste. Cum stelutelor le face plăcere să îi copieze mereu pe cei doi, se hotărăsc si ele să facă acelasi lucru.

 

Jarmies îi văd pe Tim si Holly jucându-se cu un leagă si se hotărăsc să îsi construiască si ele unul. Baby adoră să se dea huta în leagăn, iar Tommy este curios să îl încerce si el si îl roagă pe Starby să îl împingă cât poate de tare, însă acesta zboară de pe leagăn si aterizează într-un copac.



Fiti alături de stelutele Jarmies, în fiecare zi, de luni până vineri si veti descoperi lucrurile noi si amuzante.





Pingu

În fiecare zi de la orele 19:10, 19:20, 21:30 si 21:40


Pingu

Faceti cunostiintă cu Pingu, un pinguin adorabil si plin de energie, care locuieste la Polul Sud.

Pingu îsi petrece majoritatea timpului jucându-se cu prietenul său, foca Robby, si cu familia sa: mama, tata, surioara Pinga si bunicii săi.



În luna martie, fiti alături de Pingu si de Robby, care vor lua lectii de snowboard.

Pingu îsi doreste să fie la fel de bun la săriturile pe zăpadă ca si prietenul său. Cei doi o vor cunoaste pe Pingi, care este si mai bună la sărituri decât Robby si care îl va învăta pe Pingu să devină un adevărat maestru. Între timp, Robby începe să îl tachineze pe Pingu, iar acesta din urmă realizează că nu ar fi trebuit să fie atât de lăudăros pentru că acest lucru l-a făcut pe prietenul său să sufere.



Limba vorbită de Pingu este pinguina, o limbă frumoasă si foarte usor de înteles, care cu sigurantă le va fi pe plac micutilor telespectatori.





Ferma lui Benjamin

În fiecare zi, de la orele 11:35, 11:45 si 12:50


Ferma lui Benjamin



Benjamin iubește animale și îi place să exploreze lumea din jurul său. Vino să i te alături lui Benjamin la ferma sa și să descoperi cât de distractiv poate fi să sari într-o grămadă de fân, să mulgi o vacă sau să guști miere direct din stup!

 Fiecare episod din Ferma lui Benjamin este o aventură de cinci minute, plină de lecții amuzante si interesante, care fac referire la lumea uimitoare în care trăim.





Thomas si prietenii săi

În fiecare zi, de la orele 14:45, 18:20 si 23:50


Thomas si prietenii săi

În luna martie, fiti alături de JimJam pentru a urmări noi episoade interesante din Thomas si prietenii săi, un serial despre cea mai îndrăgită locomotivă si despre aventurile acesteia.



În primul episod, Thomas este trimis la aeroport, de unde trebuie să ia niste copii pe care să îi ducă la picnicul de vară care are loc în Sodor. Când Thomas îl va întâlni pe Jeremy, un avion cu reactie, va afla cât de frumos este să zbori. Locomotiva noastră nu se poate abtine si devine invidioasă pe aripile lui Jeremy. El se întreabă dacă nu cumva este mai bine să zbori decât să mergi lipit de niste sine.

Când o furtună puternică amenintă buna desfăsurare a picnicului, cineva trebuie să îi anunte pe toti din timp. Cine va putea face oare acest lucu? Trenuletul Thomas sau avionul cu reactie Jeremy?    
Inapoi la lista de stiri