Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cele mai mari pisici pot atinge 23 de kg. Cele mai mici doar aproximativ 1.8-2 kg.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum poti sa omori un urs, o cioara, un jaguar si o vulpe cu un singur glont?
Simplu!
Ursul face ,,mor.mor'' si moare
Cioara face ,,cra, cra,, si crapa
Jaguarul este o masina
Si pe vulpe o impusti si pleci.

› vrei mai mult

Disney Junior v-a pregatit un program special in aprilie

30 Martie 2012
“JAKE SI PIRATII DIN TARA DE NICAIERI: PETER PAN REVINE”

Episod in premiera, sambata, 28 aprilie 2012, la 09:15



Hei, hei, sa mergem! Primul sezonul al serialului “Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” se apropie de sfarsit. Sambata, 28 aprilie, la 09:15, urmareste episodul special, format din doua parti, „Peter Pan revine!”


JAKE SI PIRATII DIN TARA DE NICAIERI: PETER PAN REVINE

Peter Pan revine in Tara de Nicaieri pentru a ii recruta pe Jake, Izzy, Cubby si Skully in cautarea umbrei sale. Pe drum Peter se intalneste si cu alti prieteni mai vechi. Intre timp, Capitanul Hook comploteaza sa se razbune pe Peter. Acest episod special include sase noi cantece originale.



Urmareste acest episod special, “Peter Pan revine”, format din doua parti, la 09:15, sambata 28 aprilie. Daca pierzi aventura, o poti revedea duminica, 29 aprilie, de la ora 08:20.



MINNIE-TASTIC

Program special, in luna aprilie 2012, la 09:50



In luna aprilie Disney Junior prezinta programul Minnie-Tastic.



Pentru a o prezenta pe indragita noastra Minnie, Disney Junior ne va face o scurta introducere in “Desenele cu Buticul lui Minnie”! Asigura-te ca nu le pierzi in weekend si in ziua cu „Preferatii familiei”!


MINNIE-TASTIC

Urmareste-le pe Minnie si Daisy folosind fundite pentru orice problema care apare in Butic!



Ramai alaturi de Disney Junior in toata luna aprilie si nu rata desenele cu Buticul lui Minnie si episoadele Minnie-Tastic din weekend si in ziua de joi, 5 aprilie.



Nu uita, nu mai exista nici un butic precum cel cu fundite, asa ca nu pierde pachetul de programe Minnie-Tastic, incepand de duminica, 1 aprilie la 09:50.



“WINNIE DE PLUS: PRIMAVARA CU ROO”

Premiera filmului: luni, 9 aprilie 2012, la 11:00



Urmareste premiera filmului “Winnie de Plus: Primavara cu Roo” luni, 9 aprilie, la ora 11:00.



Este cea mai frumoasa zi de primavara! Albinutele zumzaie, gradinile infloresc, iar Roo, Winnie si Tigrul sunt pregatiti pentru joaca si distractie. Numai ca Iepurasul ii obliga pe toti sa ramana in casa pana cand se termina curatenia de primavara. Poate cineva sa-l convinga pe Iepuras sa se razgandeasca?


WINNIE DE PLUS: PRIMAVARA CU ROO

Cu ajutorul lui Roo, Iepurasul afla ca zilele speciale trebuie sarbatorite intr-un mod special!



Alatura-te trupei din Padurea de o suta de hectare in aceasta spectaculoasa aventura de primavara, sarbatoreste magia acestui anotimp si adevarata insemnatate a prieteniei.



Nu rata indragitele personaje din filmul clasic de la Disney, „Winnie de Plus: Primavara cu Roo”. Filmul va avea premiera la Disney Junior luni, 9 aprilie, la ora 11:00. Nu pierde distractia la ora 17:30 si urmareste povestea de seara de la ora 20:45. Filmul va mai fi prezentat si in alte zile ale lunii aprilie.



AVENTURI DIN TARA DE NICAIERI

Program special, incepand de luni, 23 aprilie pana sambata, 5 mai 2012, la ora 08:30



„Aventurile din Tara de Nicaieri” au ajuns la tine!

Urmareste o aventura de sase zile cu Clopotica si Zanele, alaturi de Hook, Smee si Jake, incepand de luni, 23 aprilie, pana sambata, 5 mai, la ora 08:30.


AVENTURI DIN TARA DE NICAIERI

Inainte de premiera episodului “Peter Pan Revine”, Disney Junior prezinta „Aventurile din Tara de Nicaieri”. Este sansa ta de a urmari episoade din „Jake si Piratiii din Tara de Nicaieri”, alaturi de cele din serialul „Aventurile Zanelor Disney”.



Acest bloc de programe va aduce 3 episoade noi din „Aventurile Zanelor Disney”, dar si episoade in premiera din „Jake si Piratiii din Tara de Nicaieri”.



Nu pierde “Aventurile din Tara de Nicaieri” de luni, 23 aprilie, pana sambata, 5 mai, la ora 08:30.



PREFERATII FAMILIEI

Program special, incepand de joi, 5 aprilie, pana marti, 10 aprilie 2012


Clubul Mickey Mouse

Incepand de joi, 5 aprilie, pana marti, 10 aprilie, Disney Junior aduce intregii familii episoade din serialele voastre preferate: “Clubul Mickey Mouse”, “Manny Iscusitul”, “Mouk”, “Winnie de Plus”, “Oraselul Lenes” si “Art Attack”.



Nu pierde serialele preferate ale familiei, numai la Disney Junior, incepand de joi, 5 aprilie, pana marti, 10 aprilie 2012.



EPISOADE NOI

Episoade in premiera in luna aprilie 2012



Urmareste noile episoade din “„Jake si Piratiii din Tara de Nicaieri”, “Mini Aventurile lui Winnie de Plus”, “Moto-animalutele din Jungla”, “Mouk” si “Clubul Mickey Mouse” in toata luna aprilie.



De asemenea, “Micuta Sirena” revine la Disney Junior duminca, 1 aprilie!



Nu rata noile episoade ale serialelor de la Disney Junior din luna aprilie!
Inapoi la lista de stiri