Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Azi iti da tarcoale nervozitatea si risti sa ai neplaceri, atat la joaca, cat si acasa cu parintii. Pe seara, un prieten/a te scoate in parc pentru a te detensiona si pentru relaxare.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pana in 1992, atat Jocurile Olimpice de iarna cat si cele de vara se desfasurau in acelasi an. Dupa aceea s-a trecut la forma de acum cand intre cele doua Olimpiade este o distanta de 2 ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula, ai gasit vreodata barbati straini in sifonier?
- Nu! Toti erau romani.

› vrei mai mult

Disney Channel anunta cei 10 finalisti ai competitiei "Dance, Dance"

30 Ianuarie 2012
Unul dintre finalisti poate castiga o excursie de vis la Londra pentru a urma un curs de dans la faimoasele studiouri de dans Pineapple.



 Disney Channel anunta numele celor 10 finalisti care pot castiga marele premiu in cadrul competitiei Disney Channel, Dance Dance, inspirata de serialul Totul pentru Dans, si care a debutat 2 decembrie 2011.



Cei 10 finalisti au fost alesi marti 24 februarie, iar clipurile lor pot fi vizionate pe microsite-ul Disney Channel Romania, www.disney.ro/dance-dance  unde vizitatorii pot alege cine va fi castigatorul competitei Dance Dance. Publicul poate vota clipul preferat pana duminica 5 februarie.



Castigatorul va calatori la Londra pentru a lua parte la un curs de dans de 5 zile la celebrele studiouri de dans Pinapple si se va antrena cu binecunoscutul coregraf Jay Revell, care a lucrat alaturi de vedete precum Kelly Rowland, Cheryl Cole si Alexandra Burke. Fiind unul dintre cele mai importante centre de dans din lume, in aceste studiouri au loc repetitiile marilor vedete pop si actori de teatru.


Disney Channel anunta cei 10 finalisti ai competitiei

Cei 10 finalisti ai competitiei Dance Dance sunt: Victoria Puscas (11 ani, Piatra Neamt), Andreea – Mihaela Artene (10 ani, Bucuresti), Ruxandra Barbu (13 ani, Bucuresti), Tudor Sima (10 ani, Chiajna), Irina Maria Iones (10 ani, Floresti), Nicoleta Dorobantu (14 ani, Bucuresti), Razvan Ionescu (9 ani, Craiova), Eduard Petean (9 ani, Baciu), Adina Maria Popa (10 ani, Pitesti), Simona Lupsa, (9 ani, Rasnov).


Victoria Puscas



Marele castigator va fi anuntat pe canalul Disney Channel si pe site-ul Disney Channel cu ocazia lansarii celui de-al doilea sezon al mult asteptatului serial Totul pentru dans, sambata 25 februarie.



Competitia Dance Dance a fost inspirata de serialul de success Totul pentru dans de la Disney Channel. Concursul a fost creat pentru a da fanilor cu varste intre 8 si 14 ani oportunitatea sa invete cateva miscari de dans specifice serialului. Publicul a fost invitat sa creeze propriile coregrafii si sa le urce pe microsite-ul dedicat.


Totul pentru dans

Noul sezon Totul pentru Dans prezinta si mai multe aventuri ale celor doua personaje pline de energie, CeCe Jones si Raquel „Rocky” Blue, doua prietene bune al caror vis este sa devina dansatoare profesioniste. Visul lor devine realitate atunci cand cele doua ajung sa faca parte din trupa de dans a celui mai popular show de dans pentru adolescenti, Shake It Up, Chicago.

Lansat in ianuarie 2011, Totul pentru dans a fost un hit Disney Channel. In rolurile principale sunt: Bella Thorne, in rolul lui CeCe Jones, Zandaya in rolul lui Raquel „Rocky” Blue, Kenton Duty (din „Lost”) in rolul lui Gunther, Adam Irigoyen („Magicienii din Waverly Place”) in rolul lui Deuce si Davis Cleveland („Bafta, Charlie”, „Neveste disperate”) in rolul lui Flynn Jones, frate mai mic al lui CeCe. Serialul a fost creat de Chris Thompson, iar directori executivi sunt Rob Lotterstein, impreuna cu Thompson. Rosero McCoy („Tabara de rock 2 Competitia finala”) s-a ocupat de coregrafia pentru episodul pilot. Totul pentru dans e produs de casa de productie It’s a Laugh Production Inc.
Inapoi la lista de stiri