Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare stiuca pescuita in Delta Dunarii cantarea 18 kg si peste 1 m lungime.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce face o blonda la emisiunea "Vrei sa fii miliardar"? Suna un prieten si intreaba ce sa aleaga: fifty-fifty sau intreaba publicul?

› vrei mai mult

Cinema de vacanta Boomerang

27 Martie 2012
Sâmbătă, 8 aprilie si luni, 9 aprilie, de la 13:30



Rock & roll cu Judy Jetson


Rock & roll cu Judy Jetson

Judy Jetson si prietenii ei sunt mari fani ai lui Sky Rocker si decid să meargă la concertul acestuia chiar dacă tatăl lui Judy nu e de acord. În acelasi timp, însă, reaua Felonia Funk a pornit în misiunea ei de a distruge muzica si îsi trimite supusii, pe Quark si pe Quasar, să-i îndeplinească visul. Pentru că cei doi încurcă lucrurile, Felonia îl răpeste pe Sky Rocker, Judy ajunge să fie urmărită de extraterestri, iar Elroy, Astro si George pornesc în căutarea ei.



Scooby-Doo se întâlneste cu fratii Boo


Scooby-Doo se întâlneste cu fratii Boo

După moartea unchiului lui Shaggy, Beauregard, Shaggy, Scooby si Scrappy ajung pe plantatia acestuia pentru a primi mostenirea. De îndată de ajung, însă, cei trei află că locul e bântuit de fantoma unui fost soldat confederat. Încercând să scape de arătare, cei trei sunt nevoiti să îi cheme în ajutor pe fratii Boo, un trio de exterminatori de fantome, unul mai haios ca celălalt.



JELLY JAMM – EPISOADE NOI

(ep. 14-26)

De luni, 9 aprilie

Zilnic la 18:25


JELLY JAMM – EPISOADE NOI

Cei cinci prieteni buni, Bello, Rita, Gomo, Mina si Ongo sunt gata de noi aventuri în noile episoade din Jelly Jamm. De exemplu, Mina inventează un robot gigantic care să schimbe becurile de pe planeta Jammbo. Bello, care consideră că robotul ar putea fi folosit si pentru a apăra planeta muzicală de intrusi, îl modifică pe “Jammbobot” fără stirea Minei, creând haos peste tot. După această năzbâtie, Bello ajunge să înteleagă sensul avertismentului “nu te-atinge de lucrurile mele!”.

Episod după episod, trecând prin neumărate peripetii haioase, cei cinci învată cum să trăiască în armonie pe minunata planetă muzicală Jammbo.



BANANE ÎN PIJAMALE – EPISOADE NOI

(ep. 27-39)

De luni, 23 aprilie

Zilnic la 18:40


BANANE ÎN PIJAMALE

B1 & B2 se trezesc într-o dimineată bucurosi deja pentru frumoasa zi care tocmai începe. Dar când ies din casă îi întâmpină un vânt neprietenos, care aduce tot felul de gunoaie pe cerul de obicei senin din Cuddlestown. Ba, mai grav, se pare că toti prietenii bananelor au parte de o zi teribil de rea, asa că cei doi se hotărăsc să facă ceva ca  să-i înveselească si să le arate că uneori trebuie să pui lucrurile în miscare dacă vrei să ai o zi frumoasă. Usor de spus, dar acum trebuie să găsească si o modalitate de a-si pune ideea în practică. Iar aceasta va fi doar una dintre aventurile adorabile care îi asteaptă pe B1, B2, pe ursuleti si pe Șobo în noile episoade din Banane în pijamale.



CINEMA BOOMERANG



În fiecare sâmbătă la 15:30

În reluare duminica la 13:30



1.04             Tom si Jerry: Misiune pe Marte (Tom & Jerry: Blast off to Mars)

Cel mai tare joc de-a soarecele si pisica începe atunci când Tom si Jerry ajung pe o navetă spatială care-i va duce până pe Marte. Cei voi vor fi nevoiti să-si unească într-un final fortele pentru a scăpa de niste extraterestri deloc prietenosi si să salveze Pământul de la o invazie a matienilor.



7.04             Rock & Roll cu Judy Jetson (Rockin' With Judy Jetson)



14.04 & 15.04     Omul pe nume Flintstone (The Man Called Flintstone)

Când agentul secret Rock Slag (care seamănă cu Fred) e scos din joc, organizatia îl recrutează pe Fred ca să ducă la bun sfârsit misiunea lui Slag: de a-l prinde pe răul Green Goose. Fred acceptă, nestiind cât de periculoasă este misiunea: nu numai că îsi riscă viata, dar nici măcar cei mai apropiati nu trebuie să stie că e agent secret.





21.04 & 22.04

Daffy Duck: Insula Fantastică (Daffy Duck's Movie Fantastic Island)



Daffy Duck: Insula Fantastică (Daffy Duck's Movie Fantastic Island)

Daffy Duck si Speedy Gonzales găsesc pe o insulă pustie un fluier care îndeplineste dorintele si decid să se stabilească definitiv pe această insulă fantastică. Curând, din ce în ce mai multe personaje Looney Tunes află de fluierul fermect si vin alături de ei pe insulă pentru a-si îndeplini toate visele.



28.04 & 29.04     Bunul, Răul si Huckleberry Hound (The Good the Bad and the Huckleberry Hound)



Călătorind prin desert încercând să se stabilească undeva pentru a-si întemeia o micută fermă, Huckleberry Hound e numit serif al unui orăsel. Locuitorii acestuia erau înfricosati de gasca Dalton, iar Hound încearcă să îi apere - din păcate fără succes. Desi scapă cu viată din înfruntarea cu acestia, îsi pierde memoria. Frumoasa Floare a Desertului îl găseste si îl îngrijeste, dar va putea oare Huck să-si recapete memoria, să îi alunge pe Daltoni si să redea orasul prietenilor lui?
Inapoi la lista de stiri