Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un taran vrea o masina isi i-a un Ferari. Dupatrei zile i si strica si ii se trimite inca un Ferari cu un om sa vada ce face.Merge pe o pista si zici. Antaia IIIIIIIIIIIIIIIII,adoua IIIIIIIIIII,atreiaIIIIIIIIIIIIIIII, a patraIIIIIIIIIIII,a cinceaIIIIIIIIIIIIIIi,a seasaIIIIIIIIIIII si R de la racheta.

› vrei mai mult

Cultura generala

Alexandru cel Mare a fost unul dintre primii mari strategi si conducatori militari din istorie. A murit la doar 32 de ani fiind stapanul celui mai mare imperiu cucerit vreodata.

› vrei mai mult

Cand poate scolarul sa invete in sistem online

02 Septembrie 2020

Ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a explicat, in cadrul unui interviu pentru Digi 24, in ce conditii pot opta parintii pentru scoala online. Astfel, copiii care sufera de boli cronice sau au in familie persoane din categorii de risc pot sa urmeze cursurile online incepand cu 14 septembrie, insa parintii trebuie sa duca la scoala o adeverinta de la medicul de familie. 

Intrebata ce se intâmpla in cazul in care parintii vor sa opteze pentru scoala doar online, indiferent de contextul epidemiologic, ministrul a spus ca acest lucru nu este posibil.

Citeste mai mult despre 
In ce conditii pot opta parintii pentru scoala online. Documentul necesar


 

Inapoi la lista de stiri