Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai vechi metrou din lume este cel din Londra.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Buna,eu sunt Irimia Alexandra. -Buna eu sunt ******** **** ******* ,bucuresteanca,romanca,europeana si pamanteana! -Dar.de ce ai spus a esti bucuresteanca,romanca,europeana si pamanteana? -Pentru ca unii spun ca sunt enita de pe alta planeta!

› vrei mai mult

Ben 10 revine in martie la Cartoon Network

20 Februarie 2012
REDAKAI: CUCEREȘTE KAIRU – serial nou (Sezonul 1, episoadele 1-13)



T.O. - REDAKAI: CONQUER THE KAIRU

PREMIERA: Sâmbătă, 3 martie, la 12:00

DIFUZARE:  Sâmbăta și duminica la 12:00


Redakai: Cucerește Kairu

Redakai: Cucerește Kairu este un serial de animație al cărui personaj principal, Ky, e un tânăr de 15 ani, pasionat de stiluri vechi de arte marțiale. Ky pornește într-o aventură incredibilă pentru a găsi Kairu, o forță extraterestră de enrgie. Cu ajutorul prietenilor lui – Maya și Boomer – va călători de-a lungul și de-a latul lumii pentru a găsi și a proteja Kairu de adolescenții rivali care nu au deloc intenții bune. Ky își dorește foarte tare să devină cel mai mare războinic Kairu din toate timpurile – un Redakai.



Ky Stax

Ky Stax e liderul Echipei Stax. După ce a fost inițiat în arta Kairu de către înțeleptul Baoddai, a devenit un credincios luptător, cu șanse de a deveni într-o bună zi un mare Redakai. E hotărât să afle adevărul despre dispariția tatălui său si, ca mulți pusti de 15 ani, e impulsiv si nu se teme de nimic. Mutanții lui preferați sunt Metanoid, care-și trage puterile din plasmă, si Fractus, care-și trage puterile din energia seismică.

   

Maya

Maya e singura fată din Echipa Stax si are o capacitate extrasenzorială care-i permite să simtă când se apropie Kairu. Maya a fost crescută de Baoddai, dar visează să-si deslusească trecutul. Poate că într-o bună zi semnele de pe brațul ei îi vor spune cine e cu adevărat. Îi plac Țipătul ielelor si Hiper uraganul lui Harrier si poate conta pe Infinita pentru puteri suplimentare, la nevoie.



Boomer

Durul Echipei Stax, Boomer are si un excelent simț al umorului. Și-a descoperit cel mai bun prieten, pe Ky, în timpul uceniciei cu Baoddai. Cu puterile si loialitatea sa, e un membru valoros al echipei, în misiunea de a restabili echilibrul universului. Lui Boomer îi plac atacurile cu Raza de gheață si Furtuna de grindină ale lui Froztok, iar Chemaster contribuie cu lovitura lui în doi timpi.





INSULA DRAMEI TOTALE: REVANȘA – sezon nou (episoadele 1-13)



T.O. TOTAL DRAMA REVENGE OF THE ISLAND

PREMIERA: Luni, 5 martie, la 18:15

DIFUZARE:  În fiecare luni



Serialul Drama Totală e centrul distracției și al suspansului de trei sezoane, iar în această aventură plină de neprevăzut doar două lucruri sunt sigure: Chris Mclean va fi mereu gazda show-ului și distracția e garantată! Un nou sezon începe pe 5 martie la ora 18:15 cu multe provocări, dar și cu personaje noi! Concurenții se întorc pe insula unde a început Drama Totală, care  între timp a fost abandonată și s-a transformat într-un teren plin de deșeuri nucleare - locul perfect pentru noi provocări care mai de care mai ciudate! Provocările acestui reality show sunt atât de grele, încât doar premiul de un milion de dolari mai poate îndulci efortul. Iar asta vor afla pe propria lor piele cei 13 noi concurenți: Ann Maria, B, Brick, Cameron, Dakota, Dawn, Jo, Lightning, Mike, Sam, Staci, Scott și Zoey.  



BEN 10: VÂN?TOAREA DE EXTRATEREȘTRI – film în premieră



T.O. BEN 10: DESTROY ALL ALIENS

PREMIERA: Sâmbătă, 17 martie, la 19:10


BEN 10: VÂN?TOAREA DE EXTRATEREȘTRI

Ben 10: Destroy All Aliens dă timpul înapoi și îl urmărește pe Ben Tennyson la vârsta de zece ani, când principalele lui motive de îngrijorare sunt profesorii, pedepsele de la școală, colegii răutăcioși și tristul obicei de a rata excursiile la pescuit cu bunicul Max pentru că e mereu pedepsit de părinți. Momentele grele cer măsuri extreme, iar Ben decide să scape de toate acestea și călătorește la capătul galaxiei, într-o misiune care îl va schimba mai mult decât își închipuie. După ce i se modifică niște setări la Omnitrix, Ben 10 nu mai poate reveni la forma lui umană și e vânat prin galaxie de un extraterestru misterios. Vor fi suficienți cei 10 extratereștri pe care se poate baza pentru a-l învinge pe ciudatul străin?





BEN 10: ULTIMATE ALIEN – episoade noi (Sezonul 3, episoadele 31-50)


BEN 10: ULTIMATE ALIEN

PREMIERA: Miercuri, 14 martie, la 18:15

DIFUZARE:  În fiecare miercuri



În acest nou sezon, dușmanul extraterestru al lui Ben a pus o recompensă pe capul lui, astfel că o bandă de roboți îl urmăresc peste tot în încercarea de a-l prinde. În același timp, Julie devine membră a unui grup de fanatici care îi îndeplinesc toate ordinele lui Vilgax, iar astea sunt doar câteva dintre aventurile lui Ben și ale prietenilor lui în sezonul al treilea din Ben 10: Ultimate Alien.





GENEERATOR REX – episoade noi (Sezonul 3, episoadele 31-40)



PREMIERA: Vineri, 23 martie, la 18:15

DIFUZARE: În fiecare vineri



Numele lui este Rex. În cea mai mare parte a timpului, Rex e un adolescent obișnuit, dar uneori își poate transforma corpul în tot felul de mașinării grozave. De exemplu, dacă trebuie să învingă un inamic EVO, își poate face pumnii uriași sau își poate transforma brațul într-un lansator de proiectile. Sau, dacă se grăbește să ajungă undeva, poate construi o motocicletă care să meargă cu viteza fulgerului, ori un propulsor cu care să zboare. Cum de are aceste puteri incredibile? Naniții. Da, aceleași mașinării mici care transformă unii oameni și unele animale în monștri numiți EVO, pe Rex îl transformă într-o forță remarcabilă care lupt[ de partea binelui. Rex își poate folosi naniții și ca să comunice cu celelalte mașinării și să le controleze. Asta îl ajută mult când trebuie să deschidă uși închise sau să spargă sisteme de securitate. Dar probabil că puterea lui cea mai importantă este că uneori poate vindeca monștrii EVO. Chiar așa! Poate extrage naniții „răi” și poate face un monstru EVO să revină la normal.



CINEMA CARTOON NETWORK



Cele mai bune filme, în fiecare sâmbătă și duminică

la 10:05 și 19:10





03/03    Scooby-Doo și invadatorii extratereștri

04/03    Casa Foster pentru prieteni imaginari: Destinația – Imaginația.



10/03    Noile filme Scooby-Doo

11/03    Fetițele Powerpuff sunt cele mai tari!

 

17/03    PREMIER?! Ben 10: Vînătoarea de extratereștri



18/03    Ed, Edd și Eddy în aventură pentru marele ecran

 

24/03    Scooby-Doo în Unde e mumia mea?

25/03    Duncan, stăpânul focului



31/03    Noile filme Scooby-Doo



Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați www.CartoonNetwork.ro.
Inapoi la lista de stiri