Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Castorul (Castor fiber) este cel mai mare mamifer rozator acvatic.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mamico taticu are ceva in ochii! -Lasa ochii si mananca restul!

› vrei mai mult

Au inceput inscrierile pentru Archi, prima scoala de arhitectura pentru copii

18 Aprilie 2012
Fie că își doresc să devină arhitecți, medici, aviatori, artiști sau chimiști, cei mici trebuie să învețe să exploreze lumea, prin joacă, folosindu-și imaginația și creativitatea.

La Archi, copiii învață să privească cu atenție lumea înconjurătoare, să o descopere și să se bucure de ea cu toate simțurile. Prin joacă și lucru la proiecte atent pregătite, ei  învață în mod natural despre lumini, umbre, culori, forme, materiale, structuri, scară și proporții, despre clădiri și orașe, despre relația dintre spațiul construit și cel natural.

Au inceput inscrierile pentru Archi, prima scoala de arhitectura pentru copii

Pe parcursul mai multor module, împărțite în câte 10 cursuri,  copiii  încep să înțeleagă și să vizualizeze lucrurile în 3D și realizează proiecte speciale, care combină teoria și experimentarea, imaginația și inteligența: colaje, schițe, machete.

Prin activitățile propuse, Archi dorește să îi inspire pe cei mici,  astfel încât  în viitor să își dorească să influențeze și să participe la dezvoltarea mediului construit, indiferent de meseria pe care și-o aleg.

Primul modul al cursului Archi, susținut de Arh. Anca Multescu si Arh. Carmen Cosa, începe pe data de 2 iunie și se încheie pe 4 august.

Număr maxim de participanți: 10

Cost: 480 lei / modul

Locație: Forum Art,  str. Mitropolit Filaret, nr. 34, sector 4 (zona Parcul Carol)

Informații și înscrieri:  0722 374 001
Inapoi la lista de stiri