Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Exista paianjeni care produc intr-o zi atata matase cat s-ar derula pe un fir lung de 300 m.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un elefant trecand prin jungla a calcat intr-un musinoi de furnici;furnicile infuriate s-au dus dupa elefant. S-au catarat pe elefant 60 000 de furnici, cand au ajuns pe la nivelul fundului elefantul s-a scuturat si au cazut 20 000 de furnici,celelalte au urcat in continuare, cand au ajuns pe spatele elefantului el iar s-a scuturat si au mai cazut 30 000 de furnici, celelalte au mai urcat,cand au ajuns pe la gat elefantul iar s-a scuturat si au mai cazut 9 999 de furnici; pe gatul elefantului a mai ramas o furnica, iar celelalte furnici strigau la ea de jos:
"Sugrumal!Sugrumal!

› vrei mai mult

Au aparut revistele PIPO, DOXI si Terra Magazin de noiembrie

10 Noiembrie 2011
Nu pierde in numarul de noiembrie al revistei Terra Magazin biblioraftul gratuit in care poti colectiona cele 8 documentare din seria SECRETELE TERREI! Revista contine al treilea set din seria de 10 harti si articole care formeaza colectia Carpatii Romanesti 3D + un cadou surpriza!



             A aparut Doxi – de noiembrie! Imagini incredibil de reale intr-un numar special cu animatie tridimensionala!  Contine fise de lucru pentru clasele I-IV si Super ochelari 3D!


Au aparut revistele PIPO, DOXI si Terra Magazin de noiembrie




            Numarul de noiembrie al revistei PIPO este dedicat lumii muzicii si a dansului. Contine gratuit o jucarie instrument muzical!



Inapoi la lista de stiri