Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi te vei plictisi, dar nu pentru mult timp. Vei apela la cel/cea mai bun/a prieten/a sa te scoata din aceasta stare de monotonie.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Am auzit voci!
- Calmeaza-te, sant vocile noastre, cand dialogam, ele sa aud!

› vrei mai mult

Cultura generala

In Islanda, copacii sunt o specie aflata in pericol. Doar 2 la suta din suprafata este acoperita cu arbori. Se pare ca ghetarii, terenurile de lava si vulcanii nu favorizeaza prea mult cresterea arborilor. O vorba din umorul folcloric local spune ca, daca vreodata te pierzi intr-o padure din Islanda, nu trebuie decat sa te ridici in picioare.

› vrei mai mult

An scolar 2020-2021. Declaratie pe propria raspundere pentru a duce copilul la scoala

19 August 2020

scoala

Anul scolar 2020-2021 va incepe in conditii speciale in Romania, data fiind pandemia COVID-19.

Ministerul Sanatatii a lansat in dezbatere publica un ghid cu norme sanitare si de conduita care se va aplica in toate unitatile de invatamant din Romania incepand cu 14 septembrie.

Acesta include o prevedere conform careia elevii vor intra in scoli doar daca parintii semneaza o declaratie pe propria raspundere privind starea de sanatate a copilului.

La inceputul anului scolar 2020-2021 parintii vor fi obligati sa prezinte o declaratie pe propria raspundere. 

Citeste mai mult An scolar 2020-2021. Declaratie pe propria raspundere pentru a duce copilul la scoala

 
Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate