Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Din cauza programului incarcat, se poate sa fi neglijat cititul unei carti sau a noutatilor, activitate pe care o faci zilnic. Poti totusi sa recuperezi, daca maine esti mai atent/a.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Iti place sa fii mangaiata? Sa fii atinsa? Sa fii pipaita? Iti place respiratia celuilalt langa urechea ta? Daca DA, mergi cu RATB-ul

› vrei mai mult

Cultura generala

Bratele caracatitelor se numesc tentacule. Aceste tentaculele sunt prevazute cu ventuze. Pentru a prinde hrana sau pentru a se lipi de stanci caracatita isi foloseste aceste ventuze.

› vrei mai mult

Cartea lui Eli
(The Book of Eli)

Cartea lui Eli In urma cu 31 de ani, un razboi apocaliptic a pustiit teritoriul Statelor Unite ale Americii si a aruncat civilizatia in pragul colapsului. Un razboinic singuratic pe nume Eli (Denzel Washington), unul dintre putinii supravietuitori ai conflagratiei, si-a asumat existenta de nomad si calatoreste de-a lungul si de-a latul acestui peisaj dezolant cu scopul de a proteja o carte sacra ce contine secretul salvarii viitorului umanitatii. Pentru a-si implini destinul, Eli trebuie sa impiedice intrarea acestei carti valoroase in posesia unor oameni care s-ar folosi in mod distructiv de cunostintele cuprinse in ea si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a raspandi invataturile scrise in volum in asa fel incat sa poarta reinstaura civilizatia. Intr-un oras insalubru, lipsit de legi si de orice confort, brutalul tiran Carnegie (Gary Oldman) planuieste insa sa fure cartea lui Eli si sa aplice cunostintele cuprinse in ea in interesul lui personal.

Distributie: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Chris Browning

Regia: Allen Hughes, Albert Hughes
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate