Wonder Family Fest, cel mai mare festival pentru familii, intre 2 si 4 august 2024, la Cluj-Napoca

5 decembrie 2023, 16:54

Wonderland Cluj

Primele 3.000 de bilete au 50% reducere, doar in luna decembrie: o experienta de neuitat, creatoare de amintiri, cel mai frumos cadou!

Intre 2 si 4 august 2024 va avea loc, la Wonderland Cluj, prima editie a celui mai mare festival pentru familii din Romania, Wonder Family Fest. Biletele Super Early Bird au 50% reducere pe toata durata lunii decembrie si in limita a 3.000 de locuri. Copiii sub 2 ani beneficiaza de acces gratuit.

Wonder Family Fest propune un concept inovativ, menit sa redefineasca experienta de festival, in general, si a evenimentelor pentru familii, in particular. Activitatile se vor desfasura pe o suprafata de 357.000 m2, majoritar in mijlocul naturii, dar si in interiorul cladirilor parte a Wonderland Resort, si sunt concepute astfel incat sa implice intreaga familie. La fel, cazarea in cele 3 zile este pusa la dispozitie pentru a satisface toate dorintele si cerintele: de la un camping imens pentru corturi (proprii sau amenajate de organizatori) si rulote, cu toate utilitatile incluse pana la cazare in hotelul de 4 sau in cel de 5 stele al resortului.

"Prin Wonder Family Fest contribuim la consolidarea unei valori fundamentale - FAMILIA - si subliniem frumusetea si importanta unei legaturi solide intre membrii ei. Iar pentru asta oferim un context dedicat intregii familii, in timp ce incurajam jocul, creativitatea si momentele autentice de bucurie. Aducem magia si bucuria in inimile tuturor membrilor familiei si promitem zile de poveste pentru toti participantii. Suntem extrem de incantati sa oferim aceasta oportunitate familiilor care doresc sa faca parte din povestea unica pe care o cream aici, la Wonderland.

Cu aceste reduceri semnificative la bilete in Luna Cadourilor, vrem sa asiguram pentru cat mai multe familii experienta magica Wonder Family Fest 2024, pentru ca suntem convinsi ca va crea amintiri pentru o viata. Si sunt convins ca un cadou sub forma unei experiente memorabile este binevenit oricand, mai ales de sarbatori!", spune Darius Marza, CEO Wonderland Resort.

4 scene, Dino Land, 3.000 mp de piscina si 10.000 mp de plaja

Participantii la festival vor putea alege dintr-o gama extrem de variata de activitati si atractii pentru distractie si relaxare, printre care:

● Wonder Adventure Park: un parc de aventura cu zeci de activitati, printre care: tobogane pentru toate varstele, roata panoramica, trambuline, paintball. Atractia va fi tiroliana de 600 m la capatul careia se va intra in WONDER LUGE - o surpriza majora, existenta in acest moment in doar 25 de tari din lume, o structura modulara inalta de peste 20 m in care se imbina trasee de climbing, ninja parcours, multiple piste de boburi gravitationale & playgrounds, cu o zona spectaculoasa de rooftop parties.

● Wonder DinoLand: o experienta fascinanta cu dinozauri animatronici.

● Piscina exterioara de 3.000 mp: cu o plaja generoasa (10.000 mp) si o vedere panoramica de vis.

● Fantani arteziene tematice: o atmosfera magica in apropierea castelului.

● 4 scene cu spectacole si concerte LIVE
- artisti de talie internationala precum Luis Fonsi, Smiley, Theo Rose, Andra Gogan si multi altii *
- reprezentatii cu acrobati, jongleri si magicieni

● Focuri de artificii si de tabara spectaculoase

● Show-uri aviatice si ecvestre

● Ateliere creative, sportive si jocuri: de la antrenamente sportive pentru intreaga familie, cursuri de prim ajutor si initiere in arta fotografiei, la modelaje din fimo si jocuri de gradina.

● Zone de camping generoase - pentru rulote si corturi (personale sau inchiriate)

● Plimbari cu elicopterul & balonul cu aer cald - Echitatie - Paintball - Tir cu arcul

Luis Fonsi, cu ”Despacito”, videoclipul cu peste 8 miliarde de vizualizari pe Youtube, vine la Cluj

Artistul care a uimit o lume intreaga cu ”Despacito”, melodia cunoscuta ani in sir drept cea mai populara din istoria Youtube (foarte putini artisti au reusit sa depaseasca pragul de un miliard de vizualizari din 2005, de cand a aparut YT, pana acum), cu peste 8 miliarde de vizualizari, este invitatul special al Wonder Family Fest. Luis Fonsi va ajunge in Romania, la Cluj, in cadrul El Viaje Tour.

Lui i se vor alatura, pe cele 4 scene de la festival, zeci de alti artisti nationali si locali: Smiley, Bosquito, Theo Rose, Andra Gogan, Iuliana Beregoi, Dorian Popa, Vladuta Lupau, Lucian Colareza, Carnaval RIO by Wilmark, The Cuban Project, PROCONSUL, Geo Da Silva & Gyo Gee, Arpy & Zip Band, Royal Avenue, Remakers si altii.

Pentru mai multe informatii si pentru achizitionarea de bilete, va rugam sa accesati www.wonderlandfamilyfest.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai tanara persoana care a vizitat ambii poli geografici este Jonathan Silverman, o fetita din America de numai 11 ani. Ea a ajuns la Polul Nord pe 25 iulie 1999 si la Polul Sud pe 10 ianuarie 2002.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum se culca un copil in 1970?
-A fost odata ca niciodata...
Cum se culca un copil in 2020?
-Ti-am taiat netul!

› vrei mai mult