Turneul de hochei Allianz-Tiriac International Trophy, dedicat echipelor de copii, si-a desemnat castigatorii

25 martie 2024, 14:09

Castigatorii trofeelor turneului de hochei Allianz-Tiriac

UKS KTH Krynica-Zdrój U11, ACSH Gheorgheni U13 si ACSH Gheorgheni U15 au adjudecat trofeele celei de-a treia editii a competitiei

Cea de-a treia editie a turneului de hochei Allianz-Tiriac International Trophy, dedicat echipelor de copii, si-a desemnat castigatorii.

Echipele UKS KTH Krynica-Zdrój U11, ACSH Gheorgheni U13 si ACSH Gheorgheni U15 s-au dovedit a fi cele mai bune din categoriile lor de varsta, castigand trofeele turneului de hochei Allianz-Tiriac International Trophy.

Prin actiunile pe care le derulam la nivelul Fundatiei Tiriac, ne dorim inclusiv sa cultivam o noua generatie de hocheisti de elita, iar turneul international de hochei Allianz-Tiriac Trophy, devenit deja o traditie, ne demonstreaza ca se poate. Felicitari tuturor sportivilor si antrenorilor, participanti la turneu, pentru contributia lor la dezvoltarea hocheiului, atat la nivel international, cat si în tara noastra”, a declarat Ion Tiriac.

Editia de anul acesta a turneului international de hochei a reunit un numar record de sportivi participanti. Peste 400 de tineri hocheisti, atat baieti cat si fete, înscrisi în categoriile de varsta U11, U13 si U15, au oferit un spectacol de exceptie pe gheata patinoarului Allianz-Tiriac Arena, pe parcursul weekend-ului competitional.

Clasamentul final al turneului Allianz-Tiriac International Tophy este urmatorul:

CATEGORIA U11

LOCUL 1- UKS KTH Krynica-Zdrój

LOCUL 2- Dunarea Galati

LOCUL 3- Corona Brasov

LOCUL 4- ACSH Gheorgheni

LOCUL 5- Slavia Sofia

LOCUL 6- Alcsik Sportklub

LOCUL 7- Hochei Club Luptatorii Ditrau

LOCUL 8- Dedeman

LOCUL 9- NSA Sofia

LOCUL 10- Allianz-Tiriac

LOCUL 11- Triumf Bucuresti

LOCUL 12- Olimpia Ploiesti

CATEGORIA U13

LOCUL 1- ACSH Gheorgheni

LOCUL 2- Dedeman

LOCUL 3- Dunarea Galati

LOCUL 4- Steaua Rangers/Viitorul Dobroiesti

LOCUL 5- Slavia Sofia

LOCUL 6- NSA Sofia

LOCUL 7- Hockey Club Trento

LOCUL 8- Alcsik Sportklub

CATEGORIA U15

LOCUL 1- ACSH Gheorgheni

LOCUL 2- UKS KTH Krynica-Zdrój

LOCUL 3- Allianz-Tiriac

LOCUL 4- NSA Sofia

La editia din acest an a turneului de hochei pentru copii Allianz-Tiriac International Trophy, 24 de echipe reprezentand 14 cluburi de hochei din patru tari - Italia, Polonia, Bulgaria si Romania - s-au înfruntat pentru castigarea trofeului competitiei.

Turneul international de hochei Allianz-Tiriac Trophy este una dintre cele mai asteptate competitii în randul tinerilor hocheisti, oferindu-le oportunitatea sa evolueze într-o competitie de valoare care poate influenta semnificativ evolutia lor în cariera sportiva.

Echipele de hochei participante la turneul Allianz-Tiriac International Trophy, editia 2024:

  • Categoria U11: NSA Sofia, Slavia Sofia, UKS KTH Krynica-Zdrój, ACS Zona Ciucul de Jos – Alcsik Sportklub, ACSH Gheorgheni, Hochei Club Luptatorii Ditrau, Dunarea Galati, Corona Brasov, Olimpia Ploiesti, CSS Triumf Bucuresti, Allianz-Tiriac, Dedeman.
  • Categoria U13: NSA Sofia, Slavia Sofia, Hockey Club Trento, ACS Zona Ciucul de Jos – Alcsik Sportklub, ACSH Gheorgheni, Dunarea Galati, Steaua Rangers/Viitorul Dobroiesti, Dedeman.
  • Categoria U15: NSA Sofia, UKS KTH Krynica-Zdrój, ACSH Gheorgheni. Allianz-Tiriac.

Premiile aflate în joc la aceasta editie au totalizat 7.000 de euro si au fost acordate sub forma de vochere pentru echipamente sportive, fiind împartite astfel: 2.000 de euro pentru castigatoarea categoriei U11, 2.000 de euro pentru echipa victorioasa în categoria U13 si 3.000 de euro pentru echipa clasata pe primul loc în categoria U15.

În cadrul competitiei, echipele sustinute de Fundatia Tiriac, precum Allianz-Tiriac U11 si U15, alaturi de echipele Dedeman U11 si U13, au impresionat prin abilitatile în joc si prin determinarea sportivilor, evidentiind înca o data importanta investitiilor continue în promovarea sportului pentru copii si tineri.

Fundatia Tiriac ofera, de asemenea, cursuri gratuite de initiere în patinaj pentru copiii cu varste cuprinse între 3 si 6 ani inclusiv, care pot astfel descoperi si aprofunda patinajul si hocheiul pe gheata. Cursurile de initiere se desfasoara de luni pana vineri, între orele 14:00- 15:00 si 15:00-16:00, la Patinoarul Allianz-Tiriac Arena, situat la adresa Drumul Garii Odai, nr. 7, Otopeni.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Balanta masoara masa unui corp.

› vrei mai mult

Bancul zilei

intr-o zi un iepuras statea la marginea padurii si isi facea unghiile....
mai tarziu vine Vulpea si intreaba:
-ce faci aici iepurasule??
-da....stau la marginea padurii si-mi fac unghiile pana cand vine leul sa-l sfasiu.
la fel se-ntampla cu ursul.........
mai tarziu apare leul.....
si cu o voce groasa intreaba:
-ce faci aici iepurasule???
-da....stau la marginea padurii si vorbesc prostii!!!!

› vrei mai mult