Turner International a lansat "Gumball Vip"; in Romania

4 februarie 2019, 17:41

Dupa succesul inregistrat in Marea Britanie in octombrie 2017, Turner International a lansat si in Romania "Gumball VIP", o experienta inovatoare si unica, ce combina vizionarea liniara cu cea a interactiva, a celui de-al doilea ecran, a serialului Cartoon Network, “Uimitoarea lumea a lui Gumball”.

Gumballl Vip

"Gumball VIP" este online acum in tara noastra si urmeaza sa fie lansat in alte sase piete diferite, printre care Australia, Noua Zeelanda, Polonia, Spania, Franta si Marea Britanie.

"Televiziunea liniara ramane un mediu cheie pentru copii, dar trebuie sa ne asiguram ca ramane relevant in lumea de astazi, cand exista o mare schimbare in modul in care fanii nostri ne urmaresc. Aceasta tehnologie inovatoare ne permite sa facem acest lucru, prin digitizarea experientei liniare si prin adaugarea acestui element interactiv", a declarat Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, Turner EMEA & International Kids Strategy.

Hidalgo a adaugat: "La Turner, cream cu mandrie medii prin care fanii nostri se pot misca fara probleme. Suntem intr-o lume fara limite si prin crearea unor astfel de experiente de divertisment, le oferim fanilor nostri din intreaga lume ceva cu adevarat unic".

Tehnologia, licentiata de compania austriaca Tonio, a fost testata in Marea Britanie in octombrie 2017 si a fost folosita si in Statele Unite anul acesta. Fanii sunt incurajati sa descarce gratuit aplicatia "Gumball VIP" din App Store sau Google Play si vor primi o notificare inainte de difuzarea liniara a episoadelor. Apoi, cu ajutorul unei tehnologii de inregistrare audio se conecteaza la episoade, pentru a pune intrebari despre ceea ce se intampla pe ecran. Raspunsurile corecte castiga puncte si coduri pentru deblocare, care pot fi schimbate in premii pe website-urile Cartoon Network.

Experienta din Marea Britanie a demonstrat un apetit ridicat pentru activitatea cu ecran dublu, rating-ul TV crescand cu 44% fata de perioadele anterioare. In plus, experienTa a aratat o crestere a numarului de copii mai mari care vin in faTa televizorului. Reach-ul zilnic in randul copiilor mai mari (10-15 ani) a crescut cu 22% pe fata de anul precedent si cu 108% comparativ cu prima jumatate de an, din luna februarie 2017. in plus, " Gumball VIP" a ajuns in top zece aplicatii ale App Store.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Azi e o zi a relaxarii. O relaxare alaturi de colegii de scoala sau de cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Jumatate din totalitatea plantelor existente pe glob cresc in jungla.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce face un oltean cand vede prima data un avion?
Merge in padure sa-i caute cuibul?

› vrei mai mult