Trilogia George de Stephen Hawking si Lucy Hawking, disponibila in Librariile Humanitas la un pret special de 99 de lei

12 martie 2014, 17:22

Editura Humanitas si Librariile Humanitas va invita sa descoperiti una dintre cele mai fascinante trilogii ilustrate pentru copii si adolescenti, scrisa de renumitul fizician Stephen Hawking si fiica sa Lucy Hawking.

Cele trei volume, George si cheia secreta a Universului, George, in cautare de comori prin Cosmos si George si Big Bangul, urmaresc calatoriile lui George si ale prietenilor lui - omul de stiinta Eric si fiica sa Annie, ajutati de superinteligentul calculator Cosmos -, adevarate aventuri pline de suspans si mistere prin intinderile nemarginite ale spatiului cosmic.
Trilogia George de Stephen Hawking si Lucy Hawking, disponibila in Librariile Humanitas la un pret special de 99 de leiConsiderata de publicatia The Times „o poveste scrisa intr-un ritm alert, cu explicatii pe intelesul tuturor“, seria dedicata aventurilor lui George cuprinde informatii despre Univers, cele mai recente teorii stiintifice din fizica si astronomie, precum si fotografii color ale unor imagini autentice din spatiul cosmic.

Incepand cu luna martie, trilogia George de Stephen Hawking si Lucy Hawking este disponibila in Librariile Humanitas la un pret special de 99 de lei.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


In aceasta zi o sa descoperi ca faci anumite lucruri gresite in grupul tau de prieteni. Daca situatia devine tensionata, nu strica sa iti ceri scuze si sa fii mai atent/a pe viitor.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sursele principale de energie care NU polueaza sunt: energia eoliana (curenti de aer si vanturi), energia solara (se capteaza transformand energia soarelui in electricitate si caldura), energia geotermala (energia obtinuta din caldura de adancime a Pamantului) si apa curgatoare (energie hidraulica).

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda, o bruneta si o roscata erau intr-un bar.Vina barmanul:
-In baie este o oglinda fermecata. Daca spui adevarul iti da ce doresti, iar daca minti te face sa dispari.
Se duce prima data roscata
- Eu gandesc ca sunt cea mai frumoasa fata din tot barul.
Oglinda ii da 1000$
Se duce bruneta
- Eu gandesc ca sunt cea mai inteligenta fata din bar
Oglinda ii da un BMW
Se duce blonda
-Eu gandesc...... si dispare

› vrei mai mult