Top 10 parcuri de distractie

27 mai 2022, 15:30

 parc de distractie

Vacanta e tot mai aproape si toti vrem sa fie una de neuitat. Stim ca vom avea si liste de lecturi, si teme pentru vacanta, dar asta nu trebuie sa ne strice distractia. Roaga-ti parintii sa te duca vara asta in parcuri de distractie si, daca vrei sa te asiguri ca ii convingi, spune-le ca vor avea si ei parte de aventuri foarte tari.

In Romania sunt destule parcuri de distractii si aventura, asa ca e imposibil sa nu gasesti unul aproape de locul in care stai; insa o calatorie prin tara poate nu v-ar strica.

Edenland Park Bucuresti este ideal pentru cei care locuiesc in Capitala. Aveti multe optiuni de aventuri in aer liber, relaxare si distractie precum trasee in copaci, locuri de joaca pentru copii, perete de escalada sau paintball. Tot aici puteti inchiria biciclete cu care sa va plimbati in voie, dar puteti calari si cai adevarati; cei mai linistiti pot articipa la un atelier de pictura sau pot invata sa deseneze cu nisip colorat.

Parc Aventura Brasov se prezinta ca fiind cel mai mare parc de aventura din Europa de Est. Ofera optiuni de activitati sportive si recreative si gasesti acolo toate echipamentele de care ai nevoie pentru cele 16 trasee de dificultate progresiva pe care le propune celor care ii trec pragul.

Club Aventura propune mai multe locuri in tara. La Salina Praid este un parc de distractii aflat la 120 de metri sub pamant si propune trasee la inaltime pe stalpi, dar si pe roca de sare, poduri suspedate din coarda sau tiroliene. Parcul de la Baile Tusnad iti ofera, de asemenea, distractie la inaltime, avand sase trasee cu dificultati diferite, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. In plus, va puteti da cu tiroliana peste lac. Al treilea Club Aventura este la Sighisoara si promite nu doar aventuri si distractii de neuitat, ci si o priveliste minunata asupra orasului medieval.

Arsenal Park Orastie este un sat de vacanta in care familiile dornice de distractie si aventura gasesc tot ce cauta. Puteti sta acolo o zi sau mai multe, pentru o experienta cu adevarat interesanta, cu de toate, de la trasee la inaltime, pana la plimbari cu bicicletele sau cu scuterul electric, totul intr-o padure imensa.

Parcul de distractie Hamak din Iasi il gasiti in Padurea Izvoarelor, satul Pietraria. Acolo va puteti da cu tiroliana si puteti parcurge trasee de catarare cu diferite grade de dificultate, dar aveti si alte optiuni de activitati in aer liber, precum paintball, tras cu arcul, echitatie sau pescuit, jocuri electronice simecanice pentru copii.

Adrenalin Park Cluj propune 13 trasee de aventura pentru copii, op pentru adulti, dintre care unul de initiere, dar si doua tiroliene spectaculoase, ateliere de escalada, jocuri aeriene, totul pentru a incuraja un stil de viata sanatos pentru toate varstele.

Paradis Land Neptun propune diferite activitati in natura, catarare, trasee suspendate, dar si un Escape Room foarte tare, in care trebuie sa te lasi ghidat de indicii pentru a ajunge la comoara piratilor.

Escapade Adventure Park Sinaia propune o gama variata de activitatii in aer liber, atat de aventura, cat si de relaxare. Aici puteti parcurge trasee de catarare prin copaci, va puteti da cu tiroliene, puteti practica tir cu pusca de paintball sau cu arcul, jeep safari sau vanatori de comori.

Iti recomandam sa citesti articolele de mai jos
5 excursii de weekend pentru toata familia in Romania
Top parcuri de distractii din Europa


Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Kriptonul (Kr) este un element chimic gazos. Kriptonul este un gaz nobil si rar, cunoscut pentru faptul ca este incapabil sa se asocieze intr-o maniera stabila cu alte elemente chimice. Kriptonul este folosit la umplerea becurilor cu incandescenta sau pentru a detecta scurgerile din containerele industriale sigilate. Kriptonul nu are legatura cu kriptonita, acel cristal verde din benzile desenate, ce are un efect nociv asupra lui Superman. Acel cristal verde este doar fictiune.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea rautatii:
Sa sperii un strut pe asfalt...yeak!!!

› vrei mai mult