Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Vei incepe aceasta zi a saptamanii dornic/a sa muti muntii din loc, totusi, acest elan ti se va taia. Daca simti, ca anumite elemente nu iti fac bine, nu mai pierde timpul, delimiteaza-te de ele!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Care este pentru un barbat mijlocul cel mai rapid sa scape de 60 kg inutile de grasime?
- Sa divorteze.

› vrei mai mult

Cultura generala

Se produc in medie 13 000 de cutremure anual.

› vrei mai mult

5 excursii de weekend pentru toata familia in Romania

7 iulie 2022, 12:16

Valea Doftanei

Cand vine sezonul vacantelor stim ca abia astepti sa te relaxezi impreuna cu familia ta. Ce te faci, insa, ca parintii nu au la fel de multe zile libere cate vei avea tu in vacanta? Iata cateva idei de excursii de weekend pe care sa le propui sa le faceti impreuna vara asta, in afara de nelipsita vacanta la mare, pe care mai toti romanii o bifeaza.

Excursie de weekend pe Valea Doftanei

Daca va place sa petreceti timp in natura si vreti sa fugiti de zone aglomerate in sezonul vacantelor, Valea Doftanei poate fi destinatia perfecta pentru a va crea impreuna amintiri. Departe de poluare si zgomot puteti vizita Rezervatia Glodeasa, Lacul si Barajul Paltinu, Cheile Doftanei, Parcul Dimitrie Ghica, Castelul Iulia Hasdeu si multe alte atractii.

Excursie de weekend la Rezervatia de Ursi Zarnesti

Daca va plac Brasovul si imprejurimile lui, puteti bifa in mini-vacanta de weekend si o vizita la Rezervatia de Ursi Libearty din Zarnesti. Este cea mai mare rezervatie de rusi bruni din lume si puteti vedea aceste animale maiestuoase in elementul lor, alaturi de peisaje de vis in cele 69 de hectare de padure, cu izvoare si piscine.

Excursie de weekend la Canionul Sapte Scari

Obiectiv turistic in judetul Brasov, acest canion este unul foarte popular. Defileul are sapte trepte cu inaltimi cuprinse inre 2,5 si 15 metri, de unde si numele de „Sapte Scari”. Atunci cand ploua, aceste trepte se transforma in niste cascade superbe, pentru ca volumul de apa al paraului Sapte Scari creste.

Excursie de weekend la Castelul de Lut Valea Zanelor

Localizat la Porumbacu de Sus, in judetul Sibiu, Castelul de Lut are 19 camere cu design rustic si cu cate doua turnuri. Sa locuiesti aici este o experienta uimitoare si cu siguranta va veti aminti toata viata de acel weekend.

Excursie de weekend la Lacul Rosu

Un weekend poate fi perfect pentru un traseu Salina Praid - Lacul Rosu - Cheile Bicazului. Puteti bifa si o plimbare cu Mocanita, pe langa peisajele absolut mirifice pe care le puteti admira si imortaliza in fotografii, iar timpul petrecut impreuna va fi cea mai de pret amintire cu care veti ramane dupa un astfel de weekend in familie.

Citeste si articolul de mai jos:

5 locuri de vizitat impreuna cu parintii de 1 Iunie

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel