Spencer Boldman – despre filmul Aplicatia - Interviu in exclusivitate

5 august 2014, 16:47

Actorul in varsta de 22 de ani, Spencer Bolman, este cunoscut publicului pentru rolul sau din serialul Copiii Bionici de la Disney Channel, iar pe 20 septembrie va sosi la Disney Channel Romania alaturi de Zendaya Coleman (Totul pentru dans) in filmul original Aplicatia.
Spencer Boldman – despre filmul AplicatiaCare este perspectiva ta despre filmul Aplicatia care se lanseaza in aceasta toamna la Disney Channel?

Aplicatia este un film despre o fata care descopera in telefonul sau o aplicatie prin intermediul careia poate controla baietii. Pornind de la acest lucru, filmul prezinta o serie de intamplari foarte relevante pentu copiii si adolescentii de astazi, care abordeaza dorinta de a te integra in grupurile de la scoala, prieteniile de la varsta adolescentei, acceptarea celor din jurul tau si importanta unui hobby ca modalitate de expresie creativa, fie ca este vorba de sport, dans, muzica. Ce m-a atras de la inceput la acest film a fost ca aduce mult cu filmele Disney mai vechi cu care am crescut eu si care puneau accentul pe poveste si personaje, nu pe momente ample de dans si muzica. Si in filmul Aplicatia se danseaza, insa accentul cade asupra povestii si asupra personajului Zoey si relatiei ei cu ceilalti.

Cum te-ai inteles cu ceilalti actori de pe platou? Dar cu Zendaya?

Ne-am inteles foarte bine. Am filmat in Canada si, cum fiecare venea dintr-o alta parte a lumii si nu cunostea pe nimeni din zona unde se aflau platourile de filmare, ne-a fost usor sa ne imprietenim.
Eu si Zendaya ne cunosteam dinainte de a lucra la acest film, caci ne intersectam in studio-urile unde ea filma Totul pentru Dans si eu Copiii Bionici. Sincer, este una dintre cele mai cool persoane pe care o cunosc. Ne-am distrat super pe platourile de filmare. Ne tachinam unul pe altul si faceam tot soiul de glume. La un moment dat, chiar a trebuit sa facem niste lucruri cam stanjenitoare. De exemplu, e un moment in film cand ii ling fata exact ca un catel, caci asta voia Aplicatia sa fac. Si am facut asta, daar regizorului nu ii placea unghiul de filmare, asa ca a trebuit sa reluam si sa ii ling si celelalt obraz, apoi fruntea. Practic i-am lins toata fata. A fost foarte ciudat, dar am ras de n-am mai putut.
Spencer Boldman – despre filmul AplicatiaCum este personajul tau in film? Seamana cu tine?

Eu interpretez rolul unui tip numit Jackson Kale care este un fel de Johnny Deep al scolii si care nu se incadreaza in nici unul dintre grupurile existente. Este insa o persoana deosebita. El intra intr-o relatie cu Zoey, dar nu s-a decis cat de mult o place. Cred, de altfel, ca se place pe sine mai mult decat o place pe ea. Sau as putea spune ca o place insa i se pare ca este prea atasata de telefonul ei, ca trece prin prea multe, mai ales ca intra intr-o noua familie. Cred ca multi copii si familiile lor vor urmari cu placere filmul intrucat include lucruri la care fiecare se poate raporta.
Personajul pe care il interpretez in serialul “Copiii Bionici” de la Disney Channel foarte diferit de mine. Insa ma regasesc foarte mult in personajul Jackson Kale din “Aplicatia”. Este genul mai calm, caruia ii place mult sa citeasca, la fel si mie, veti vedea ca intr-o mare parte din film tipul are o carte in mana si citeste. Multi oameni ma recunosc dupa personajul din Copiii Bionici care este ultra activ si nebunatic, insa eu ma regasesc mai degraba in personajul pe care il interpretez in filmul Aplicatia. Din punct de vedere al lookului preferat, suntem diferiti. El este genul care poarta geaca de piele, pe cand eu prefer un tricou si jeansi.
 
Care este aplicatia sau jocul preferat din telefonul tau?

Imi place la nebunie Shazam – e aplicatia care iti permite sa recunosti orice melodie asculti daca nu stii cum se cheama prin simpla apasare a unui buton. De asemenea, imi place sa joc Catchers pe telefon.

In afara de actorie, ce alte lucruri te pasioneaza?

Imi place sa fac sport. Locuiesc in LA si imi place sa merg la plimbare cu cainele meu Jack, un golden retriever de 2 ani. Imi plac activitatile in aer liber si imi place natura. De exemplu, in Canada, am vaslit aproape in fiecare zi. Imi place de asemenea sa imi petrec timpul liber cu prietenii mei, sa ascult muzica. Imi plac Dave Matthews si Adelle. Imi place sa mananc (mananc mult!), sa calatoresc, sa petrec timp cu familia.
Spencer Boldman – despre filmul AplicatiaCum ti s-a schimbat viata de cand ai devenit celebru?

Nu simt ca m-am schimbat. Pe de alta parte, ma simt coplesit de numarul mare de fani care urmaresc serialul Copiii Bionici si care probabil vor aprecia si filmul Aplicatia. Ca actor, ori de cate ori incepi un proiect, iti doresti ca el sa devina ceva special si sa aiba succes, dar se poate intampla ca oamenilor sa nu le placa, oricat de mult ai muncit. Insa eu am fost norocos, lumea a reactionat foarte bine la proiectele pe care le-am derulat pana acum. Sunt cu adevarat coplesit de experientele senzationale de care am avut parte. Pot concluziona ca sunt aceeasi persoana, insa am devenit doar mai ocupat si mai recunoscator de tot ceea ce mi se intampla.
 
Ce le transmiti fanilor din Romania?

Ma simt foarte norocos sa stiu ca am fani in Romania care urmaresc serialele si filmele mele, mai ales ca viata mea este la mare distanta, in Los Angeles. Apreciez foarte mult dragostea si suportul lor si imi propun sa fiu cat mai des in contact cu ei pe Twitter si Instagram si sa fac parte din viata lor la fel de mult cum fac ei parte din viata mea.

Nu uitati sa urmariti filmul Aplicatia pe 20 septembrie la Disney Channel, incepand cu ora 11:30.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Azi te vei vedea cu niste prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult. Iti vei petrece o mare parte din zi discutand cu ei.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Hiena bea foarte putina apa. Ea isi ia lichidele din sucurile corporale ale prazii cat si din consumarea unor fructe, specii de castraveti si pepeni.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Noaptea, tarziu, langa un bar . Peste tot liniste , dar deodata iese Bula
injurand si mort de beat . Trece strada peste un loc nemarcat . Un politist
il vede si-i spune sa se intoarca .
-M-as intoarce, dom` politist , da` nu mai am bani ...

› vrei mai mult