Sa imi pun gene false sau sa ma dau cu mascara?

23 noiembrie 2022, 11:57

Sa imi pun gene false sau sa ma dau cu mascara?

Orice fata ajunge la varsta la care este preocupata de look-ul ei si de produse si trucuri de machiaj. Daca vorbesti cu mama, iti va povesti ca in adolescenta a inceput sa se machieze intai discret, cu putin rimel si ruj, poate putin blush, pentru ca apoi sa devina preocupata si de alte produse. Acum, insa, fetele care vor sa aiba o privire misterioasa si ochi frumos conturati au de ales intre mascara si gene false. Primul se aplica pe gene si trebuie curatat cu sfintenie cu produse de demachiat, in timp ce genele false presupun, aparent, mai putin efort.

Ce sa alegi intre rimel si gene false?

Raspunsul depinde si de cum esti inzestrata de la natura. Daca ai gene lungi si dese sau, dimpotriva, gene rare, scurte, subtiri.

Cand vine vorba de mascara trebuie sa stii ca produsul care ti se potriveste trebuie ales cu atentie pentru a obtine efectul dorit. Este absolut firesc sa iti doresti gene frumoase, asa ca poti intreba un consilier din magazin ce tip de mascara iti recomanda: pentru lungime, pentru volum, pentru lungime si volum, un rimel mai gros, unul mai apos. Secretul pentru efectul mascara sta, totodata, in tipul de periuta pe care o folosesti. Vrei sa stii un truc eficient? Daca descoperi ca unul dintre produsele pe care le-ai incercat are un aplicator care iti face genele sa arate perfect, il poti curata bine si il poti pastra pentru a-l folosi apoi la alte produse, care poate au o textura pe care o consideri ideala, dar care au o periuta ce te nemultumeste.

Pro sau contra gene false?

Daca te tenteaza sa incerci gene false, sunt cateva lucruri pe care e bine sa le stii.

In primul rand, nu alege niciodata produsele cele mai ieftine. Mai bine nu folosesti deloc, daca nu iti permiti un set de gene false de calitate! De ce? Pentru ca risti sa le „strici” pe cele naturale!

Genele false au avantajul ca nu se lipesc unele de altele, nu se incarca prea mult cu mascara, sunt usor de pus odata ce te-ai obisnuit cu ele si usor de dezlipit. Daca alegi gene false de calitate, nimeni nu isi va da seama, pentru ca banda cu care se lipesc este aproape invizibila. Sunt foarte utile in momente emotionante, cand e foarte probabil sa lacrimezi, iar mascara ti s-ar scurge in mod normal pe obraji.

Daca folosesti un adeziv de calitate si renunti complet la mascara, iti vei proteja genele naturale, care in caz contrar pot deveni foarte fragile, cu timpul.

Poti opta pentru gene false care se lipesc si se indeparteaza zilnic sau pentru extensii de gene, pe care le poti pastra si doua saptamani si care iti vor da un look mult mai natural; acestea se lipesc pe genele naturale, la 1 mm distanta de piele si vor cadea odata cu ele, fara a afecta radacina, pielea sau ochiul.

Prin urmare, alegerea intre mascara si gene false iti apartine intru totul. Important este sa te simti bine in pielea ta si sa ai grija de tine.

Citeste si articolul de mai jos:

Cum sa imi conving parintii sa imi cumpere o trusa de make up?

Sau parcurge testele despre ochi:

Ce stii despre ochiul uman?

Ce spune culoarea ochilor tai despre tine? 

Ce secrete ascund ochii tai?

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai stravechi arbore din lume e considerat un baobab, care creste in Africa rasariteana. Are 5000 de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O femeie in varsta spune liftierului s-o duca la etajul 80 al hotelului.Pe parcurs,se aud tot felul de trasnituri.Alba la fata,femeia intreaba:
-Nu schimbati niciodata cablurile de la ascensor?
-Ba da,raspunde liftierul,atunci cand se uzeaza.
-Si cand stiti cand s-au uzat?
-Atunci cand se rup.

› vrei mai mult