Robin van Persie si Cartoon Network dau startul campaniei "Campionatul lui Van Persie"

17 mai 2012, 13:46

Exclusiv la Cartoon Network si CartoonNetwork.ro din 1 iunie

 Atacantul echipei Arsenal Londra, Robin van Persie, s-a alaturat postului de televiziune pentru copii Cartoon Network pentru campania “Campionatului lui Van Persie”, dedicata copiilor talentati la fotbal cu varsta între 6 si 15 ani. În perioada 1 – 28 iunie, pe site-ul www.CartoonNetwork.ro se va desfasura un concurs al carui premiu consta într-un antrenament la Londra cu faimosul international olandez.
Robin van Persie si Cartoon Network dau startul campaniei "Campionatul lui Van Persie"Campania va fi lansata pe 1 iunie printr-o serie de promo-uri on air si online, în care Robin van Persie le vorbeste copiilor despre secretul succesului sau, le aratã imagini inedite de la începutul carierei sale de fotbalist, le da sfaturi despre antrenamente si îi încurajeaza pe copii sa încarce pe site-ul Cartoon Network clipuri în care demonstreaza ca sunt talentati la fotbal – fie ca e vroba de driblinguri, fente sau jonglerii cu mingea.

Clipurile video vor fi urmãrite de juriul format din specialisti ai televiziunii Digi Sport – partenerul media al campaniei. Performantele copiilor vor fi evaluate de Ilie Dumitrescu, unul dintre componenþii Generatiei de Aur a fotbalului romanesc, care a evoluat în 62 de meciuri si a marcat 20 de goluri pentru echipa nationala, iar din 2010 s-a alaturat echipei Digi Sport în calitate de analist; Bogdan Socol – jurnalist de mai bine de 12 ani, moderator si comentator la Digi Sport din 2009; Andrei Niculescu – jurnalist de press sportiva din 1994, moderator si comentator la Digi Sport si editorialist la "Gazeta Sporturilor"; George Dobre – jurnalist din 1999, redactor-sef, moderator si comentator la Digi Sport.
Digi SportJuriul Digi Sport va selecta cele mai bune 20 de clipuri video, pe care copiii le vor putea vota apoi pe www.CartoonNetwork.ro. Cel mai mare numar de voturi va desemna castigatorul concursului. Acesta va merge la Londra în luna august, împreuna cu copiii din opt tari europene, pentru o zi de antrenament cu Robin van Persie. Castigatorul va fi invitat si în platoul Digi Sport, la emisiunea Fotbal European.
Robin van PersieÎn vârstã de 28 de ani, Van Persie, desemnat jucatorul anului 2011 în Anglia de Asociatia Fotbalistilor Profestionisti, e bucuros ca îi poate motiva pe copii sa se antreneze si sa-si urmeze pasiunea pentru sport. “Am sutat în minge de când am învatat sa merg si am facut parte dintr-o echipa înca de când aveam 5 ani. Cred ca toti copiii care au o aplecare nativa pentru sport trebuie încurajati sa învete si sa se antreneze; pentru mine, în copilarie, sansa de a ma antrena cu un jucator profesionist ar fi fost ca un vis devenit realitate”, spune internationalul olandez.

Van Persie va putea fi vazut la Cartoon Network de pe 1 iunie, ziua în care se da startul înscrierilor. Între 1 si 14 iunie copiii îsi pot încarca clipurile video pe site, iar juriul va alege apoi cele 20 de clipuri care intra în finalã. Între 18 si 28 iunie copiii îsi pot vota favoritul, iar castigatorul va fi anuntat pe 2 iulie.

Copiii care vor sa învete figuri noi se pot inspira din miscarile pe care le arata si le explica doi tineri freestyleri, recordmeni mondiali, John Farnworth si Laura Biondo. 24 de filmulete demonstrative vor fi difuzate la Cartoon Network în perioada 28 mai – 14 iunie.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

La moartea lui Alexander Graham Bell in 1922, toate telefoanele din USA si Canada au pastrat tacerea un minut.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Uniunea Europeana a dat un comunicat in care se spunea ca urmeaza sa amendeze Romania pentru cruzimea cu care taie porcii de Craciun.
Pentru a evita aceasta situatie, geneticienii romani au inventat porcul EMO, care se taie singur.

› vrei mai mult