Recomandarile lunii martie la Disney Channel si Disney Junior

1 martie 2018, 11:02

Disney Channel


MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR – PREMIERA SEZONULUI 2


MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR


Marinette si Adrien sunt doi elevi de liceu care se pot transforma in super-eroii Buburuza si Motan Noir. Misiunea lor este sa salveze Parisul prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine intr-un raufacator. in sezonul 2, Adrian pune ochii pe o noua eleva, Kagami, lucru pe care Marinette il observa imediat. si Marinette il intalneste pe Luka, care isi da seama de sentimentele confuze din sufletul ei … il cunoaste de asemenea pe Master Fu si afla de la el despre existenta altor fiinte la fel ca ea. Multumita lor, va avea ocazia sa ajute diferiti super-eroi in misiunile lor deosebit de dificile. in cele din urma, afla ca Hawk Moth are un plan diabolic la care lucreaza de multa vreme si este hotarat sa il implementeze pentru a o invinge pe ea si pe Moran Noir. Oare cum vor gestiona Marinette si Adrien toate aceste tensiuni? Oare vor reusi sa il opreasca pe Hawk Moth sa isi puna planul in aplicare?


Un nou sezon din indragitul serial Miraculos: Buburuza si Motan Noir va avea premiera in 12 martie la 16:30, noi episoade urmand a fi difuzate de luni pana vineri la aceeasi ora.

 

SOY LUNA SEZONUL 2: EPISOADEIN PREMIERA

Luna este o fata care locuieste cu familia ei in Cancun, Mexic. Ea merge la scoala, are propriul grup de prieteni si adora sa patineze. insa, viata ei se schimba cand parintilor ei le este oferit un loc de munca si trebuie sa se mute in Buenos Aires, Argentina.

Soy Luna se intoarce cu episoade noi incepand de luni, 19 martie de la ora 18:00.


PREMIERELE DIMINETILOR DE WEEKEND

Disney va ofera o selectie de episoade in premiera pe care sa le urmariti cand va treziti in weekend incepand de sambata, 3 martie.

Episoade noi din Mereu la Mijloc la ora 10:00 culminand cu ultimul episod din sezonul 2 pe 17 martie, urmate apoi de noi episoade din Tabara cu Peripetii sezonul 2.

Noi episoade din Casa lui Raven continua la10:30 in fiecare sambata.

Sezonul 3 din K.C. Sub Acoperire are premiera sambata 3 martie la 11:00.

 

UN NOU SERIAL: KITTY NU-I O PISICA

Kitty Nu-I O Pisica este un serial animat despre o fetita pe nume ‘Kitty’ care are o imaginatie foarte bogata si un curaj pe masura. Este la varsta la care copiii considera ca pot sa fie orice isi doresc, chiar si o pisica. Kitty ajunge la usa unei case pline de feline puse pe sotii. Aceste creaturi lipsite de griji se simt complet bulversate atunci cand incearca sa o invete pe micuta cum sa se poarte ca un om, dar Kitty prefera sa isi traiasca viata ca o pisica.

Serialul are premiera luni 5 martie la 15:45; noi episoade se difuzeaza de luni pana vineri.


SOFIA INTAI, PREMIERA SEZONULUI 4

Dupa ce a petrecut mult timp invatand ce presupune sa faci parte din familia regala, Sofia este pregatita sa descopere cateva dintre secretele taramului Misteria dupa ce elibereaza un duh, gaseste o biblioteca secreta si afla care este puterea amuletei ei.

Serialul este difuzat in premiera la ora 07:30 in fiecare sambata din 10 februarie.

COPIII BIONICI: FORTA DE ELITA SI: LANSARE

Chase, Adam si Bree sunt clone bionice create cu ajutorul unei tehnologii avansate, fiecare cu un set de aptitudini unice si speciale. Ei sunt tinuti intr-un laborator secret, dar incep sa realizeze ca in viata exista si alte lucruri decat sa fie folositi ca arme militare.

Noul sezon se lanseaza luni, 19 februarie, la ora 19:30 (de luni pana vineri).

 

Disney Junior

 

MISIUNEA COSMO FORTA (MILES IN SPATIU SEZONUL 3)

Misiunea Cosmo Forta este o echipa de copiii si animalele lor robot, condusa de Miles. Echipa are ca misiune sa uneasca si sa protejeze Autoritatea de Tranzit din Spatiu impotriva unei noi forte, Comandantul Nemex din Nemesystems, care doreste sa cucereasca universul. Misiunea Cosmo Forta calatoreste la bordul navei Zenith, aflata sub pilotajul lui Miles.

In fiecare sambata la 16:30, din 12 martie

 

EPISOADE NOI DIN GARDA FELINA (SEZONUL 2)

Aparatorii Regatului Luminii se intorc! Fiti alaturi de Simba si clanul lui intr-un sezon nou-nout al Garzii Feline, pentru a urmari o serie de episoade captivante despre cum ei continua sa protejeze pe toata lumea chiar si atunci cand sunt in pericol!Serialul il prezinta pe Kion si pe restul Garzii Feline, Beshte, Fuli si Bunga care se lupta din nou cu hienele, rezolva situatii inedite ce apar in regatul animalelor si protejeaza Regatul Luminii.
In fiecare sambata la ora 11:00.

 

EPISOADE NOI DIN SOFIA INTAI (SEZONUL 4)

Bucura-te de un nou sezon al seriei Sofia intai la Disney Junior. O poti urmari impreuna cu prietenii sai in noi aventuri dincolo de zidurile taramului Misteria, in fiecare sambata.

In fiecare sambata, la ora 09:30, din 17 martie

 

UN NOU SERIAL: TRULLI TALES: AVENTURI DIN TARA GURMI

Aventurile a patru micute creature numite Gurmangi care participa la cursuri de gatit la o faimoasa scoala de magie si gatit din Gurmagia. inainte sa devina bucataro-magicieni, trebuie sa invete sa gateasca si isi foloseasca puterile magice. Retetele magice pot fi gasite intr-o carte foarte speciala care este in pericol sa dispara pentru totdeauna, impreuna cu retetele sale puternice, multumita Magicianului Copper.

Din 26 februarie, la 18:00, de luni pana vineri.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Azi iti da tarcoale nervozitatea si risti sa ai neplaceri, atat la joaca, cat si acasa cu parintii. Pe seara, un prieten/a te scoate in parc pentru a te detensiona si pentru relaxare.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1867 leul romanesc a devenit unitatea monetara a Principatelor Unite ale Moldovei si Tarii Romanesti.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De unde avea Mihai Viteazul ghetele ?
De la genunchi in jos !

› vrei mai mult