Porniti alaturi de Ivandoe intr-o aventura legendar de haioasa in cautarea la fel de legendarei pene de aur

12 mai 2023, 12:16

Ivandoe

Premiera la Cartoon Network Romania pe 13 mai


Urmariti aventurile epice ale Printului Ivandoe, un tanar cu imaginatie debordanta, si ale magicului sau prieten, Bert, in timp ce strabat cele Cinci Regate pana la Muntele Vulturului in cautarea legendarei pene de aur

Printul Ivandoe se avanta intr-o noua calatorie plina de aventura, pericol si suspans!

De la studioul ce a adus pe micile ecrane hitul serialului Cartoon Network EMEA, Uimitoarea lume a lui Gumball, vine o serie autentica plina de culoare si farmec.

Urmariti cum Printul Ivandoe pleaca in cautarea sa, explorand o lume magica plina de eroi naucitori, rivalitati regale si creaturi fantastice. Calatoria sa este presarata cu pericole la fiecare pas, iar insotitorii sai, niste nepriceputi spectaculosi, il insotesc in aceasta aventura plina de surprize.

Cu o poveste plina de umor, dar si de momente tensionate, seria Aventurile bravului print Ivandoe va va purta pe un roller coaster de emotii si va va tine cu sufletul la gura pana la ultimul episod. Asadar, pregatiti-va sa fiti captivati de aceasta serie autentica difuzata numai la Cartoon Network!

Dupa succesul seriei de scurtmetraje, care a debutat in 2017 pe canalul de YouTube al Cartoon Network, seria cu cinci episoade Aventurile eroice ale viteazului print Ivandoe introduce noi regate si personaje colorate si readuce deopotriva in prim-plan cateva personaje familiare, precum dusmanul printului Ivandoe, groaznicul print Svan, Jezebel, Printesa Hotomana si, fireste, cine ar fi putut sa ii dea uitarii pe ciudatii si obraznicii pitici? In primul episod, printul Ivandoe isi ia ramas bun de la „Regatul puternicului cerb" si porneste intr-o aventura in care se descopera pe sine prin cele Cinci Regate, in cinci episoade distincte, care il vor duce in cele din urma la misteriosul Munte al Vulturului si la legendara „Pana de Aur" - despre care se spune ca indeplineste dorintele celui care o descopera.

Cea mai recenta serie este produsa de Hanna-Barbera Studios Europe din Londra si ii are drept creatori pe scriitorii si regizorii danezi - Christian Bøving-Andersen si Eva Lee Wallberg, carora li s-a alaturat si Daniel Lennard - co-creator, scriitor si editor executiv, iar studioul de animatie al serialului este premiatul Sun Creature Studio din Danemarca, aspecte care fac din seria Ivandoe una dintre putinele productii animate Imaginate si create pentru Cartoon Network, in Europa.

Alaturati-va Printului Ivandoe in calatoria sa prin Svanland si Padurea Banditilor in primele doua episoade din Aventurile bravului print Ivandoe, de pe 13 mai exclusiv numai la Cartoonito Romania.

Sa inceapa cautarea!

Ivandoe

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Apa calda este mai grea decat apa rece.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea lacomiei
SA MANANCI BATAIE SI SA NU TE SATURI

› vrei mai mult