Noi episoade cu Victor si Valentino la Cartoon Network!

20 iulie 2021, 12:26

Incepand de luni, 26 iulie 2021, indragitii frati, Victor si Valentino se intorc la Cartoon Network in episoadele de premiera din sezonul 2, precum si in episodul special, "Prin cele noua taramuri ale lui Mitclan".

 Victor si Valentino

Baietii se vor intalni din nou cu prietena lor fantoma Cristina. Fata straluceste in intuneric si leviteaza! Baietii si prietena lor vor fi atat de prinsi in jocurile lor incat vor uita de trenul pentru plecarea Cristinei catre lumea interlopa. Dar fata de dincolo trebuie sa se intoarca la familia ei. Victor si Valentino decid sa mearga cu ea prin cele opt dimensiuni ale lumii interlope pentru a ajunge la a noua dintre ele, unde o asteapta rudele ei.

Episoadele de premiera care povestesc despre vacantele fratilor vitregi in micul oras Monte Macabre vor arata, de asemenea, o alta fata a coiotului HueHue, care va fi ultima solutie pentru eroi. Acestia vor elibera accidental personaje rau intentionate si numai coiotul HueHue ii poate ajuta. De asemenea, fratii vor organiza o petrecere aniversara, dar isi dau seama ca nu sunt buni organizatori atunci cand petrecerea merge complet gresit.

Cine sunt Victor si Valentino?

Victor si Valentino sunt frati vitregi care nu vad intotdeauna lucrurile cu aceiasi ochi, dar intr-o privinta sunt amandoi de acord: ca in oraselul Monte Macabro se petrece ceva ciudat. De la spirite stravechi puse pe sotii la monstri nazdravani, vara asta nu va fi doar super distractiva, ci si supranaturala!

Premiera noilor episoade din serialul Victor si Valentino are loc luni, 26 iulie, ora 15:55, la Cartoon Network si continua de luni pana vineri, pana pe 5 august 2021.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Vaduva neagra - e un paianjen mijlociu ca marime, de culoare neagra, cu circa 30 de pete rosii pe abdomen, cunoscut ca cel mai veninos dintre paianjeni. Numai muscatura femelei este primejdioasa. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cica 4 informaticieni vor sa dea un show. Primul spune:
"Pai daca e show, avem nevoie de ceva de mancare. Ma ocup eu - o fripturica, niste cartofi..."
"La show e nevoie de bauturica" intervine al doilea.
"Aduc eu o berica, o vodca, un vinisor."
Al treilea sare si el:
"Eu ma ocup de alune, saratele si altele de rontait."
Dau baietii sa plece si isi dau seama ca al 4-lea nu aduce nimic si il intreba cu ce va contribui. Tipu raspunde:
"Daca e show, show sa fie! Eu aduc femeile!!!"
Primii trei: "Yes, cool, etc,etc... Cate?"
Tipul raspunde: "Pai cam 600 mega, e bine?

› vrei mai mult