Noi aventuri la Cartoon Network in Ben 10: Omnivers

12 septembrie 2012, 14:06

Eroul adolescent care se poate transforma in zeci de extraterestri diferiti revine la Cartoon Network intr-un nou serial. Ben 10: Omnivers incepe pe 26 septembrie la ora 17:00, cu un episod dublu. Noi aventuri la Cartoon Network in Ben 10: Omnivers
Ramas fara ajutorul nepretuit dat de Gwen si Kevin, Ben 10 abia asteapta noile provocari, demne de un supererou singuratic. Dar bunicul Max are alte planuri si ii trimite lui Ben un Instalator incepator, pe nume Rook, care e foarte talentat, dar n-are pic de experienta pe teren. Cei doi descopera din intamplare un oras subteran care se afla chiar sub Belwood, plin de extraterestri nemaiintalniti: unii doar ciudati, altii de-a dreptul periculosi, toti bine ascunsi de-a lungul timpului! Ben n-are insa prea mult timp sa exploreze noua lume, pentru ca un raufacator nou si misterios pare a fi pe urmele lui. Si chiar daca are la dispozitie zece noi extraterestri cu puteri impresionante, Ben pare a-si fi gasit in sfarsit un adversar pe masura, fiindca noul inamic, Khyber, are un as redutabil pe maneca…sau, mai bine zis, prin preajma…
Ben 10: OmniversBen 10: Omnivers va dezvalui si aventuri nemaivazute pana acum din copilaria eroului, cand el si Gwen erau foarte mici, iar bunicul Max mult mai tanar, iar impreuna il infruntau pe Malware, un mecamorf rau care distrugea tot ce intalnea in cale. Imaginile din trecut nu sunt intamplatoare, fiindca Ben se reintalneste cu Malware, care - de aceasta data - nu este singur!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

De obicei, cu cat colosterolul cainilor este mai ridicat, cu atat mai mult alearga in jurul cozii. Acest lucru se intampla in special in cazul femelelor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip isi cumpara o masina 4x4.Seara,un betiv vede ce scrie pe masina:4x4.Scoate un cui din buzunar si racaie pe masina:=16.Vede a doua zi propietarul masinii ce i-a facut betivul si spune:
-Ba,masina asta e noua si unu si-a gasit sa racaie pe ea.Trebuie sa fac ceva!
S-a gandit mai bine tipu' si se duse la vopsit.Isi vopseste masina si seara vine iar betivu care racaie pe masina:=16.
A doua zi:
-Ba,daca asta o sa faca asa mereu,ia sa formez eu un 4x4=16,ca sa se sature!
Se duce tipu' la auto service si isi asambleaza 4x4=16 pe masina.
Seara,betivul vede ,,4x4=16" si racaie:Corect!

› vrei mai mult