Intalnire cu supereroi - Generatorul Rex si Ben Tennyson in episodul special "Ben 10: Ben Gen 10"

5 mai 2021, 10:42

Ben 10

Un alt episod special din "Ben 10" vine in curand la Cartoon Network! Ben Tennyson il va intalni pe eroul unei alte serii populare: Generator Rex. Impreuna vor lupta pentru binele Pamantului. Vor reusi cei doi sa il invinga pe puternicul vrajitor intunecat Hex? Premiera va avea loc duminica, 9 mai, la Cartoon Network.

Ben 10 si Generator Rex salveaza lumea!

In noul episod, Ben il intalneste pe Generatorul Rex cand acesta era inca adolescent. Personajul a fost adus la viata de grupul de creatori responsabili pentru serialul "Ben 10". De data aceasta, Generatorul scapa de organizatia Providence, condusa de agentul Six, care vrea sa-l captureze si sa preia spatiul.

Tanarul extraterestru va trebui sa se impace cu Ben Tennyson: numai impreuna pot face fata sinistrului vrajitor Hex, care rapeste un superstar si, cu ajutorul unui Omnitrix defect, vrea sa injecteze oamenii cu ADN galactic pentru a-i transforma in extraterestri. Soarta planetei revine in intregime in mainile celor doi adolescenti."Ben 10: Ben Gen 10” este unul dintre cele trei episoade speciale care debuteaza pe Cartoon Network. "Ben 10: Ben 10 010” a fost difuzat pentru prima data in februarie anul acesta, iar „Ben 10: Alien X pe atac” urmeaza sa aiba premiera.

Despre ce este vorba in serialul "Ben 10"?

De cand tanarul de 10 ani a gasit Omnitrixul, viata lui s-a schimbat total. Baiatul destept se poate transforma in extraterestri si fiecare dintre ei are diferite superputeri - totul datorita unui ceas neobisnuit. In aventurile sale, Ben este insotit de varul sau Gwen si de bunicul Max, datorita carora chiar si cele mai dificile misiuni au succes. Ben a salvat deja lumea in timpul expeditiei sale spatiale si a luptat cu puternicul Vilgax. A calatorit cu trenul audio si, impreuna cu Gwen, a impiedicat planurile nefaste ale lui Tim Zbuktu.

 

Premiera episodului special ”Ben 10: Ben Gen 10” are loc duminica, 9 mai, ora 14:35, la Cartoon Network.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Dragonii de Komodo au o durata de viata de circa 20 de ani si pot alerga cu aproape 40 km/ora.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Draga mea, n-am sa uit niciodata noaptea in care sotul meu mi-a descoperit dragostea!
-A fost romantic?
-Aiurea!A fost groaznic!M-a snopit in batai si pe mine, si pe dragostea mea!

› vrei mai mult